Тимочка КрајинаКладовоПромоција романа „Хроника паралелног живота” у Кладову

Промоција романа „Хроника паралелног живота” у Кладову

Промоција романа „Хроника паралелног живота” у Кладову

Авантуристички роман „Хроника паралелног живота” аутора Ненада Вујовића, који говори о раду једне службе државне безбедности, промовисаће се у Кладову у петак, 23. јуна 2023. године, у галерији Библиотеке у Кладову.

„Оквир дешавања у роману, који прати рад једне службе државне безбедности, је живот главног јунака који покушава, честито и поштено да ради свој у корист своје земље”, рекао је Вујовић новинарима.

Аутор романа, који је пореклом из Билеће, истакао је да је инспирацију за најплеменитије особине јунака пронашао управо у људима из овог краја.

Књига је писана у виду трилера, али и у облику докуметарне прозе, а посебну драж роману дају елементи фолклорне фантастике.

Аутор је мајстор трилера и мистике, али и суптилног, као успутног, а заправо за основу целе приче, врло битног, реалног приказивања друштвено-политичке позадине.

Аутор романа је до сада издао више стручних дела и ово је његов први успешан излет у воде белетристике.

„Какве везе има малено сеоце на подручју општине Кладово са тематиком романа и зашто је Купузиште битно аутору романа, дођите да сазнамо заједно”, поручују из Библиотеке „Центар за културу” Кладово.

Промоција почиње у 19:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб