Тимочка КрајинаЗајечарПУ Зајечар: Током празника контролисана 597 возача, санкционисана 282

ПУ Зајечар: Током празника контролисана 597 возача, санкционисана 282

Саобраћајна полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару, током празника, у акцији појачане контроле саобраћаја, контролисали су укупно 597 возача и санкционисали 282 који су учинили саобраћајне прекршаје.

Највише је откривено прекршаја прекорачања брзине кретања – 174, затим некоришћења сигурносног појаса – 23 прекршаја, док је шест возача затечено да вози под дејством алкохола.

У овом периоду, на територији Полицијске управе Зајечар, евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде.

Подсећамо да је у току међународна акција појачане контроле саобраћаја која је усмерена на откривање прекршаја које чине возачи аутобуса и теретних возила.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да буду одговорни и да поштовањем саобраћајних прописа дају допринос очувању безбедности саобраћаја на путевима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб