VestiRadionica „Zagrli šimpanzu” 29. maja u Prostoru za POMAK

Radionica „Zagrli šimpanzu” 29. maja u Prostoru za POMAK

MeetUp — „Zagrli šimpanzu”

U sredu 29. maja u Prostoru za POMAK biće organizovana jednodnevna radionica „Zagrli šimpanzu”.

„Vaša svestranost, znanja i veštine iz različitih oblasti mogu da budu vaša prednost u savremenom poslovnom okruženju gde su razmišljanje izvan kutije, doživotno učenje i prilagodljivost”, poručuju organizatori.

„’Zagrli šimpanzu’ je putokaz kako da ostvarite svoje kreativne težnje, a da istovremeno kreirate poslovne prilike po svojoj meri i da idealni klijenti zovu vas umesto vi njih, kako da balansirate različite angažmane, a da ne ’flipnete’, kako da radite ono što volite, a pristojno zarađujete, kako da imate slobodu, a da ne izgubite sigurnost”, dodaju organizatori.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodna je rezervacija popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

Početak predavanja je u 18 sati.

O predavaču:

Aleksandra Petrovski je pre svega radoznala osoba i svojevoljno doživotni student. Čak 17 godina radila je na različitim pozicijama i u svim vrstama medija, od sportskog novinara, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta. Danas se u najkraćem predstavlja kao brand storyteller. Kreira sadržaj za nekoliko velikih brendova, uređuje i moderira program Webiz poslovno-edukativnih događaja, konsultant je izdavačke kuće Finesa, drži radionice i predavanja o kreiranju web sadržaja, organizuje i moderira Curiosity Chat… Povrh toga je i zaljubljenik u iskustvena putovanja, kulturu, inovacije i tehnologiju.

MeetUp organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata „Think outside the box”, podržanog od strane ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub