VestiRadno vreme dežurnih službi Doma zdravlja u Zaječaru za vreme praznika

Radno vreme dežurnih službi Doma zdravlja u Zaječaru za vreme praznika

Dom zdravlja u Zaječaru

Zdravstvene službe Doma zdravlja u Zaječaru radiće po izmenjenom režimu rada tokom predstojećih praznika.

Prvog dana 2022. godine, kao i 2,3. i 7. januara Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće od 9 do 17 sati u prostorijama zdravstvene zaštite predškolske dece (prostorije u prizemlju Doma zdravlja), dok će se osobe bez povišene temperature i respiratornih tegoba zbrinjavati u Ambulanti 1, u centru grada od 9 do 17 sati i Ambulanti u Kotlujevcu od 9 do 17 sati.

Kovid ambulanta u Domu zdravlja biće dostupna svim građanima sa respiratornim simptomima i povišenom temperaturom od 7 do 20 sati.

Stomatološka služba zaječarskog Zdravstvenog centra, radiće od 9 do 13 sati.

Vakcinalni punkt u Domu kulture u Kotlujevac 1, 2. i 7. januara neće raditi, a 3. januara radiće od 7 do 14 sati. Vakcinalni punkt 4,5. i 6. januara će raditi od 8.00 do 16.00 sati. Punktovi za vakcinaciju protiv sezonskog gripa neće raditi 1,2. i 7. januara.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,353PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub