Timočka Timočka
Početna / Vesti / Rani javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”
Plan detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”

Rani javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”

U postupku izrade „Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”, a u okviru ranog javnog uvida na konceptualni okvir prostornog razvoja, planirano je i rano uključivanje investitora i ostalih relevantnih stejkholdera.

Tim povodom u maloj sali Gradske uprave grada Zaječara održaće se sastanak sutra, 24. septembra od 12:00 do 15:00 časova.

Gradska uprava Grada Zaječara organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja.

Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo” mogu uticati na planska rešenja.

Rani javni uvid u trajanju od 15 dana, održaće se od 17.09. do 01.10.2019. godine, u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, ul. Krfska br. 4 u Zaječaru, odnosno objavljen na internet stranici grada Zaječara.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Gradske uprave Grada Zaječara, Trg oslobođenja br. 1 u Zaječaru, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 01.10.2019. godine.

Izradu Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo” finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Možda će Vas zanimati

Mraz, trava

Vraća se miholjsko leto, ali s jutarnjim mrazom

U Srbiji ujutro mestimično magla i slab prizemni mraz, a lokalno se očekuje i slab …

Žuto-plava lopta za odbojku

Odbojkašice Zaječara doživele prvi poraz u trećem kolu prve “B” lige Srbije

Odbojkašice Zaječara doživele su prvi poraz u sezoni na gostovanju „Panoniji” u Bačkoj Palanci u …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica