Timočka Timočka
Početna / Vesti / RARIS: Javni poziv za učešće u projektu „GO DIGITAL!”
RARIS — Javni poziv za učešće u projektu „GO DIGITAL!”

RARIS: Javni poziv za učešće u projektu „GO DIGITAL!”

RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisuje javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u projektu „GO DIGITAL!”.

RARIS i projekat „GO DIGITAL!” će pomoći biznisima u istočnoj Srbiji koja posluju u turizmu i povezanim sektorima da se suoče sa izazovom koji donosi digitalizacija pružajući im konkretnu podršku.

Odabrani preduzetnici i preduzeća će dobiti besplatno:

• Obuku koja će im pomoći da otpočnu sa uvođenjem digitalizacije u sopstveni biznis. Na obukama će se obraditi teme kao što su: Pretraga subvencija i drugih izvora finansiranja, Elektronski servisi, Pretraga potencijalnih poslovnih partnera, E-poslovanje itd.

• Konkretnu pomoć za podizanje vidljivosti na najvažnijim turističkim platformama kao i za pripremu i realizaciju digitalne marketing kampanje. Na praktičnim radionicama preduzetnicima će biti pružena pomoć u pravljenju marketing plana, postavljanja biznisa na Google Maps, otvaranju ili unapređenju stranice na društvenim mrežama Facebook ili Instagram, predstavljanju na digitalnoj platformi Booking, TripAdvisor ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi.

• Logo firme, proizvoda ili usluge; vizuale za kampanje na društvenim mrežama; promo spot; kampanju na internetu.

Obuke i praktične radionice će se organizovati u periodu mart–april.

Kome je namenjen Javni poziv:

U projektu mogu da učestvuju 40 preduzetnika, mikro, malih i srednjih preduzeća registrovana na području Zaječarskog i Borskog okruga koja posluju u turizmu i povezanim sektorima.

Napomena: pravo učešća nemaju firme koje se bave duvanom, alkoholom (uključujući proizvodnju vina, rakije i piva) kao i organizatori igara na sreću i sličnih aktivnosti.

Prednost u odabiru kandidata će imati početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice, kao i one firme koje zapošljavaju veći broj radnika i koje su spremne da ulože i sopstvena sredstva u digitalizaciju.

Način i rokovi za prijavu:

Rok za prijavu je do 15. februara 2020. godine.

Prijava se vrši popunjavanjem formular za prijavu na ovom linku.

Za dodatne informacije svi zainteresovani se mogu obratiti Draganu Milutinoviću na telefon 019/426-377 svakog radnog dana od 8 do 16 časova, kao i putem mejla na dragan.milutinovic@raris.org.

Projekat „GO DIGITAL!” realizuje RARIS, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”. Za sadržaj ovog Javnog poziva isključivo je odgovoran RARIS i on ne predstavlja neophodno stavove Evropske unije.

Možda će Vas zanimati

Električari rade na električnoj mreži

Radovi na niskonaponskoj mreži: Meštani Lasova danas bez struje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži danas, 18. septembra, bez električne energije ostaće meštani sela Lasovo.Struje …

Grad Zaječar — Centar — Kružni tok

Danas promenljivo oblačno sa sunčanim periodima

U Srbiji osetno svežije uz slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno jak, …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica