ВестиРАРИС покренуо онлајн платформу „Знање за пословање”

РАРИС покренуо онлајн платформу „Знање за пословање”

РАРИС: Онлајн платформа „Знање за пословање”

РАРИС је покренуо онлајн платформу „Знање за пословање” како би помогао да потпуно бесплатно, у кратком року и од своје куће стекнете основна знања о неколико пословних тема.

Знања никада доста. Обично се мисли да нам за посао/бизнис недостаје новац, простор, нека машина или друга опрема. Све ово можете набавити ако имате знање.

Ово време пандемије вируса COVID-19 нас је натерало да останемо у својим кућама. Искористимо то време да стекнемо знања која ће нам помоћи у отпочињању или вођењу нашег посла/бизниса.

Онлајн платформа „Знање за пословање” је намењена будућим и садашњим предузетницима, свима који желе да развију посао у пољопривреди, преради хране или туризму, као и свима осталима који желе да усаврше своја пословна знања и стекну нове вештине које им могу користити у пословању.

Онлајн платформа „Знање за пословање” се састоји из три онлајн курса:

  1. Како почети и водити свој бизнис – овде ће се обрађивати предузетништво у ширем смислу. Обрађиваће се теме од тога како да знате да ли ви испуњавате потребне предуслове да бисте били предузетник, преко анализе пословне идеје, па све до извора финансија за вашу пословну идеју или постојећи бизнис.
  2. ИПАРД фондови – пољопривреда, прехрамбена индустрија и рурални развој. Упознаћете највећи извор бесповратних средстава у овим областима који вам могу бити значајна подршка при инвестирању у ширење пословања.
  3. Дигитализација у туризму – дигитализујте ваше пословање у туризму и научите како да користите најважније дигиталне алате као што су: Booking.com, TripAdvisor, Google Maps, E-praktikum, E-turista итд.

Сви заинтересовани за више информација о онлајн платформи „Знање за пословање”, терминима одржавања, начину пријављивања и свему другом могу посетити овај линк.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб