Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / РАРИС покренуо онлајн платформу „Знање за пословање”
РАРИС: Онлајн платформа „Знање за пословање”

РАРИС покренуо онлајн платформу „Знање за пословање”

РАРИС је покренуо онлајн платформу „Знање за пословање” како би помогао да потпуно бесплатно, у кратком року и од своје куће стекнете основна знања о неколико пословних тема.

Знања никада доста. Обично се мисли да нам за посао/бизнис недостаје новац, простор, нека машина или друга опрема. Све ово можете набавити ако имате знање.

Ово време пандемије вируса COVID-19 нас је натерало да останемо у својим кућама. Искористимо то време да стекнемо знања која ће нам помоћи у отпочињању или вођењу нашег посла/бизниса.

Онлајн платформа „Знање за пословање” је намењена будућим и садашњим предузетницима, свима који желе да развију посао у пољопривреди, преради хране или туризму, као и свима осталима који желе да усаврше своја пословна знања и стекну нове вештине које им могу користити у пословању.

Онлајн платформа „Знање за пословање” се састоји из три онлајн курса:

  1. Како почети и водити свој бизнис – овде ће се обрађивати предузетништво у ширем смислу. Обрађиваће се теме од тога како да знате да ли ви испуњавате потребне предуслове да бисте били предузетник, преко анализе пословне идеје, па све до извора финансија за вашу пословну идеју или постојећи бизнис.
  2. ИПАРД фондови – пољопривреда, прехрамбена индустрија и рурални развој. Упознаћете највећи извор бесповратних средстава у овим областима који вам могу бити значајна подршка при инвестирању у ширење пословања.
  3. Дигитализација у туризму – дигитализујте ваше пословање у туризму и научите како да користите најважније дигиталне алате као што су: Booking.com, TripAdvisor, Google Maps, E-praktikum, E-turista итд.

Сви заинтересовани за више информација о онлајн платформи „Знање за пословање”, терминима одржавања, начину пријављивања и свему другом могу посетити овај линк.

Можда ће Вас занимати

РАРИС: Пројекат „Бицикле и вино”

РАРИС: Представљен пројекат „Бицикле и вино” у Зајечару

У Регионалној агенцији за развој источне Србије – РАРИС у Зајечару, одржана је конференција за …

Источна Србија: Конкурс „ЕУ за културно наслеђе и туризам”

Конкурс „ЕУ за културно наслеђе и туризам”: Одобрено 95 пројеката из Тимочке Крајине

Чак 95 пројеката из Зајечарског и Борског региона одобрено је на конкурсу „ЕУ за културно …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница