Timočka KrajinaZaječarRealizovano pet podkast emisija u okviru projekta „Digitalno drugačiji” Društva obolelih od...

Realizovano pet podkast emisija u okviru projekta „Digitalno drugačiji” Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru

Društvo obolelih od dečije i cerebralne paralize Zaječar – Projekat „Digitalno drugačiji”

„Digitalno drugačiji” naziv je projekta Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru, koji je realizovan od 21. marta do 25. maja 2022.

Projekat „Digitalno drugačiji” realizovan je sa ciljem promocije demokratskih vrednosti i građanskog aktivizma mladih, kao i angažovanje mladih koji su aktivni u Društvu obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru, ali su svoje aktivnosti smanjili usled pandemije COVID-19.

Realizacijom ovog projekta obrađene su teme koje su od značaja za život mladih u lokalnoj zajednici kroz moderne kanale komunikacije (formiranje Virtuelnog Tima i relizacija 5 podkasta, kao i info-grafika na društvenim mrežama), a sve sa ciljem kako bi se promovisao i povećao nivo angažovanosti mladih ljudi u rad civilnog društva.

Na pet podkast emisija razađivane su teme građanskog aktivizma, ljudskih prava, zapošljavanja, post-kovid života, i mladi na društvenim mrežama.

Podkasti se nalaze na YouTube kanalu Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru.

Projekat je podržan od strane „Zaječarske inicijative” kroz „ZIman-ov fond za mlade”.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,014PratilacaLajkuj
4,099PratilacaZaprati
1,239PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx