Тимочка КрајинаБорРепертоар биоскопа „Звезда” Бор: Филмови „Упс 2: Авантура се наставља” и „Индијана...

Репертоар биоскопа „Звезда” Бор: Филмови „Упс 2: Авантура се наставља” и „Индијана Џонс и артефакт судбине” од 6. до 11. јула

Биоскоп „Звезда” Бор: Пројекције филмова (јул 2023)

На репертоару биокопа „Звезда” у Бору од 6. до 11. јула публика може погледати породичне авантуре „Индијана Џонс и артефакт судбине” и „Упс 2: Авантура се наставља”.

Од 18:00 сати биће приказан филм „Упс 2: Авантура се наставља”.

„Упс 2: Авантура се наставља” (Ooops! The Adventure Continues)
 

Наставак забавне анимиране авантуре „Упс! Оде Ноа!” Наши познати мали јунаци јуре кроз авантуру која зауставља дах, испуњену опасним јурњавама и забавним тренуцима који изазивају смех.
Ближио се крај света и постојала је опасност да поплаве униште сва бића на планети. У Ноеву барку редом су се укрцале све врсте животиња, од највеће до најмање. Ноова барка плута отвореним морем. Након недеља пловидбе, нема земље на видику, залихе хране су при крају, а крхки мир између месоједа и биљоједа могао би да се наруши сваке секунде.
Након низа несретних догађаја Фини се буди у необичној колонији испуњеној чудним створењима која живе у хармонији – под претњом вулкана! У трци с временом, плимом и застрашујућим потресима, он мора да спаси своје пријатеље, породицу и целу колонију од потпуног уништења.

Од 20:00 сати биће приказан филм „Индијана Џонс и артефакт судбине”.

„Индијана Џонс и артефакт судбине” (Indiana Jones and the Dial of Destiny)
 

Harrison Ford се враћа улози легендарног хероја археолога у овом петом наставаку култне франшизе. Заједно са Фордом играју Mads Mikkelsen („Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), Phoebe Waller-Bridge („Fleabag”), Antonio Banderas („Pain and Glory”), John Rhys-Davies („Raiders of the Lost Ark”), Shaunette Renee Wilson („Black Panther”), Thomas Kretschmann („Das Boot”), Toby Jones („Jurassic World: Fallen Kingdom”), Boyd Holbrook („Logan”), Oliver Richters („Black Widow”) и Ethann Isidore („Mortel”). Режисер је James Mangold („Ford v Ferrari”, „Logan”).

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно.

Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 300,00 динара. Благајна биоскопа ради од 16:00 до 21:00 сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,733ПратилацаЛајкуј
4,363ПратилацаЗапрати
1,266ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб