Тимочка КрајинаБорРепертоар биоскопа "Звезда" у Бору од 21. до 26. децембра

Репертоар биоскопа „Звезда“ у Бору од 21. до 26. децембра

Биоскоп „Звезда” Бор

На реперторару биоскопа „Звезда“ у Бору, од 21. до 26. децембра 2023. наћиће се најновија филмска остварења.

Анимирани филм „ЖЕЉА“ биће приказиван од 16:00 сати.

СИНОПСИС: Смештена у магичном царству Росас, прича „Жеља“ нас упознаје са Ашом, оптимистичном девојком бритког ума која веома брине о својој заједници. У тренутку када се Аша окрене ка звездама како би замислила жељу испред ње се појављује небеска сила, мала лопта безграничне енергије. Заједно, оне се суочавају са најстрашнијим непријатељем. Како би спасили заједницу доказују да воља једног храброг људског бића и магије звезде могу чинити чудесне ствари.

Комедија „ВОНКА“ биће приказиван од 18:00 сати.

СИНОПСИС: Када Вили Вонка, пун наде и разрогачених очију стигне у средиште света производње чоколаде, код себе има само неколико новчића и шешир пун снова – један од њих је отварање властите фабрике чоколаде, у рангу са највећима на свету. Али у великом и немилосрдном граду, Вилијев минимални износ новца брзо се потроши, што га води до посла у оближњој перионици веша. Иако се Вилијеви снови чине поколебани, његове наде нису. Посао производње чоколаде далеко је тежи него што се чини, а картел слаткиша не подржава Вилијев таленат који се неће зауставити ни пред чим како би своју клијентелу задржао за себе. Међутим, захваљујући његовој јединственој и бриљантној домишљатости која је често изван оквира (или шешира!) и помоћи неколико великих пријатеља—посебно, бистре младе девојке имена Нудле —Вили постаје одлучнији него икад да искористи своје таленте и упорност како би остварио свој сан. У овој очаравајућој, укусној и понекад опасној авантури, Вили открива како ће већина људи одабрати пут похлепе али он ипак зна да се након кише увек појави сунце – све што нам је заиста потребно, јесте да пратимо властити сан и увек имамо вере у себе.

Историјски филм „НАПОЛЕОН“ биће приказиван од 20:30 сати.

СИНОПСИС: Наполеон је епски акцијски спектакл који детаљно приказује успоне и падове легендарног француског цара Наполеона Бонапарте, којег глуми добитник Оскара Јоакин Феникс. Насупрот задивљујућој позадини филмског стваралаштва великих размера које је створио легендарни редитељ Ридли Скот, филм приказује Бонапартин немилосрдни пут до моћи кроз призму његовог зависничког, променљивог односа са својом једином истинском љубављу, Џозефином, показујући своје визионарске војне и политичке тактике против неких од најдинамичнијих битака икада снимљених.

Понедељак и среда су нерадни дани у биоскопу „Звезда“, осталим данима пројекције се одржавају редовно.

Цена улазнице је 350 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 300 динара. Благајна биоскопа ради од 16:00 до 21:00 сат.

Телефони за информације су следећи:

  • Центар за културу – 030/424–546, од 08:00 до 14:00 сати.
  • Биоскоп „Звезда“ – 030/421–259, од 16:00 до 21:00 сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб