Тимочка КрајинаБорРуководство града Бора упутило честитке поводом Дана рудара – 6. августа

Руководство града Бора упутило честитке поводом Дана рудара – 6. августа

Град Бор – Дан рудара

Поводом Дана рудара – 6. августа, руководство града Бора – градоначелник, заменик градоначелника и председник Скупштине града Бора, упутили су честитке запосленима и руководству у компанији „ZiJin”.

Честитку преносимо у целости:

Најискреније честитке поводом 6. августа – Дана рудара Србије упућујемо свим рударима, њиховим породицама, грађанима рударског Бора, као и свим запосленима у компанији „ZiJin”.

С поносом и поштовањем, данас славимо њихову храброст, преданост и неуморни рад који обликује нашу индустрију и доприноси нашој заједници. Упорност и истрајност рудара су светионик инспирације за све нас.

Док обележавате Дан рудара – 6. август, изражавамо дубоку захвалност за ваш труд под земљом, вашу посвећеност сигурности и вашу улогу у стварању боље будућности за све нас. Нека ваша заједничка солидарност и ваша непоколебљива одлучност буду водиља у свим изазовима који долазе.

Нека вам овај дан донесе радост, поштовање и признање које заслужујете. Срећан Дан рудара!

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб