Тимочка КрајинаБорСајам запошљавања и професионалне оријентације 2. и 3. априла у Бору

Сајам запошљавања и професионалне оријентације 2. и 3. априла у Бору

Национална служба за запошљавање

Борска филијала Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања и професионалне оријентације, у уторак и среду, 2. и 3. априла 2024. године, у горњој галерији Установе спортски центар „Бобана Момчиловић Величковић“ у Бору (ул. Зелени булевар бб, улаз са задње стране, код затворених базена).

Учешће на сајму запошљавања који ће бити одржано 2. априла 2024. од 11:00 до 13:00 сати, најавило је око 20 послодаваца. За сада се очекује понуда од преко 300 слободних радних места за различите профиле занимања и степене квалификација, пре свега из области рударства, металургије, саобраћаја, машинства, електротехнике, грађевине, безбедности и здравља на раду, али и угоститељства, трговине, економије, права и администрације и сл.

Позивају се сви заинтересовани послодавци и тражиоци запослења да дођу на сајам, уз препоруку да се претходно обрате НСЗ Филијали Бор ради евидентирања учешћа и добијања додатних информација.

Другог дана, 3. априла од 12:00 до 15:00 сати, биће одржан сајам професионалне оријентације. Очекује се учешће једанаест средњих школа које ће презентовати своје смерове/образовне профиле и наставне програме. Овом приликом, позивају се ученици основних школа да дођу на сајам професионалне оријентације како би добили релевантне информације о мрежи образовних установа у региону и њиховој понуди, као и помоћ у правилном избору занимања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб