Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. јануар 2020.
Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. јануар 2020.

Уран креће у директан циклус са Биком, отварамо врата великим променама! Не дајте да вас ово заплаши, заправо је ово један веома повољан догађај, дуго је Уран стагнирао због своје ретроградности, време је да покаже шта све уме. С обзиром да Бик и није баш од те и такве акције као Уран, и да не воли никакве промене, док је Уран гладан иновативности и препун енергије, биће изненађења у почетку, можда не свима по вољи, али кад прође један период, увидећете да баш тако и требало да се дешава, тим редоследом. Ово је период који ће највише дотаћи материјално поље, поље новца, али доћи ће и до неких емотивних преиспитивања и значајних одлука и промена.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Понекад није довољно имати добру идеју, јер постоје различите околности које отежавају успешну реализацију. Немате довољно енергије да се бавите паралелним пословима, постоји листа приоритета коју треба да испоштујете.

ЉУБАВ
Наступате сувише театрално у свом понашању и ваше речи не звуче довољно убедљиво пред особом која вам се допада. Промените свој стил понашања.

ЗДРАВЉЕ
Нема потребе да прецењујете личне могућности, осећате додатну тензију.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Импонује вам сазнање, да вас неко представља као успешну или несвакидашњу особу. Ваш стил изражавања и пословни резултати, делују као велики подстицај на ближу околину. Потребно је да одредите нова правила у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Осећате емотивну наклоност и заједничку инспирацију у сусрету са вољеном особом. Сјајно се допуњавате на различитим нивоима.

ЗДРАВЉЕ
Емотивна афирмација у вама покреће нову енергију.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Делујете као особа која има ефикасно решење за различите проблеме. Довољно сте вешти да задовољите различите критеријуме о успешном пословању. Ипак, најбољи резултати произилазе из заједничке акције.

ЉУБАВ
Мудро прећуткујете истину о “детаљима” који нису по нечијој вољи. Нема потребе да подцењујете партнерове могућности, јер није све онако као што вам се чини.

ЗДРАВЉЕ
Акумулирајте позитивну енергију, опустите се.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Непотребно се запетљавате у различите пословне ситуације. Немате довољно енергије да се ангажујете на паралелним пословима. Нескромност у процени личних могућности може да вас доведе у непријатну ситуацију.

ЉУБАВ
Делујете сувише узнемирено, не можете да остварите све своје намере у сусрету са вољеном особом. Очекујете нови расплет догађаја.

ЗДРАВЉЕ
У вечерњим сатима пријаће вам психолошка релаксација.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Имате утисак да вам неко ускраћује могућност избора. Без обзира на вештину и менталне спекулације које примењујете, неко унапред и тачно предвиђа ваше пословне потезе. Нажалост лепе и корисне ствари не можете добити у заједничком пакету.

ЉУБАВ
Тактика надмудривања у односу са вољеном особом, не доноси жељени епилог. Морате да се вратите корак уназад како бисте распетљали ситуацију.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте импулсивне реакције и брзоплето понашање.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Делујете врло промишљено и доносите разумна решења. Стил који примењујете околина тумачи на различите начине, али сви вам дају за право да се налазите на корак до пословног успеха.

ЉУБАВ
Покушавате да освојите нечију емотивну наклоност, али као да то чините на погрешан начин или са великом дозом претеривања. Важно је да правилно разумете нечију поруку.

ЗДРАВЉЕ
Застаните на тренутак и успорите свој убрзани темпо.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Пред вама су различите обавезе које захтевају заједнички договор о новој или бољој организацији пословних интереса. Добро одмерите личне могућности и пажљивије бирајте сараднике од поверења. Завршите на време започети посао.

ЉУБАВ
Важно је да боље разумете нечије афинитете, посебно када имате различита уверења. Нема разлога да се понашате сувише захтевно и надмено у друштву вољене особе.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам неки вид спортске активности или релаксација.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Могуће је да вам измиче једна пословно-финансијска прилика, али сада не вреди жалити. Усмерите своју пажњу према корисним циљевима. Нема потребе да се упоређујете са неким сарадницима, покажите да поседујете практичну памет.

ЉУБАВ
Будите пажљивији него обично у изражавању својих емоција, немојте дозволити да вас неко испровоцира на погрешно понашање. Одложите спровођење неких одлука.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте напорне ситуације у којима се не осећате пријатно.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Налазите се у необичној ситуацији, имате утисак да неко од сарадника тестира ваше могућности или да вас професионално искушава. Различита питања о пословним односима и поверењу, за сада остају без одговора.

ЉУБАВ
Немојте дозволити да у вама превлада сумњичавост према вољеној особи или осећање емотивне резигнације. Подстичите у себи све позитивне аспекте своје личности.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам психо-физичка релаксација.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Делујете ангажовано на различитим странама, али имате лош предосећај и своју околину посматрате са одређеном дозом неповерења. Најбоље функционишете када се ослањате на личну процену и снагу.

ЉУБАВ
Иритира вас партнерово понашање или намера да вас наведе на свој избор. Неко у вама буди жељу за емотивном доминацијом и осећате додатну тензију.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте конфликтне ситуације и сачувајте присебност духа.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Делујете напето у ситуацијама када сарадници имају лакше или једноставније решење. Ако затражите нечију помоћ, будите спремни и на одговарајућу противуслугу. У пословним сусретима све се своди на принцип “узимања или давања”.

ЉУБАВ
Не можете да останете равнодушни на нечију појаву и понашање. Узнемирени сте и теже контролишете своје емоције.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам излазак или шетња, као подстицај за добро распложење.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Оптерећени сте различитим обавезама, али чините све што је потребно да се концентришете на приоритетне циљеве. Нове догађаје најчешће доживљавате, као велики терет или неправду коју вам намеће ближа околина.

ЉУБАВ
Положај Месеца утиче на вашу емотивну или психичку узнемиреност, теже разликујете своје субјективне жеље у односу на реалну слику. Сада није тренутак да доносите неку важну одлуку.

ЗДРАВЉЕ
Примените неку од техника психолошког опуштања.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Можда ће Вас занимати

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 25. новембар 2020.

Пред нама је један потпуно миран дан, планете себи и нама дају данас одушка. Будите …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 24. новембар 2020.

Диван дан је пред нама, секстил Месеца и Плутона, Месеца и Јупитера и Месеца са …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница