ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 14. април 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 14. април 2022.

Тимочки Зодијак

Ово је дан са енергијом аспеката какав се само пожелети може! Под владавином Меркура овај дан треба истински проживети, уз осмех и ведрину духа. Будите окружени правим људима данас, који вас надахњују и чине срећним. Избегавајте мрачне и негативне особе. Јака енергија секстила доноси нам фантастичну енергију за рад, препуни сте воље за финализацију пројеката, као и за нове, уз то сте и сјајан тимски играч и вољни да мотивишете и друге.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Код проверених извора распитајте се о појединостима везано за пословни подухват који је понуђен. Стимулишете колеге на бољи рад и потенцирајте алтернативу која је најисплативија.

ЉУБАВ
На емотивном плану, могуће су мање осцилације. Желите да кажете све што мислите, али се прво уверите да је право време да баш сада то урадите. Можда, ипак, да сачекате мало мирније дане…

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Колеге се слажу са вашим виђењем ситуације и то улива оптимизам. Битно је да на тој успешној лествици и останете.

ЉУБАВ
Партнер неће бити у могућности да изађе у сусрет вашим жељама. Мало сачекајте и видећете да ће све бити како треба.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са кожом.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Суочавате се са прилично компликованим пословним подухватом. Најрадије бисте га оставили за неко друго време, али то је сада немогуће.

ЉУБАВ
Проблеми са посла ће се одразити и на љубавном плану, па би било добро да се не упуштате олако у расправе. Покушајте да проблемима који немају везе са вашим емотивним животом не замарате партнера.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Извесни пословни састанак ће имати феноменалан исход. Пристаните на понуђену алтернативу јер ће се показати као врло исплатива.

ЉУБАВ
Партнеру укажите више разумевања и љубави. Мислите на оно што обома одговара. Често, хтели ви то да признате или не, угађате само себи.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Ниједна ситница не може да вам промакне. У стању сте да одлично размотрите садашњу ситуацију. Објективни сте, иако колегама изгледате помало замишљено.

ЉУБАВ
Превише сумњате у партнера и стварате беспотребну нелагоду. Опустите се и дајте партнеру мало простора да вам покаже колико му је стало до вас.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Нудите одличне солуције, али извесни колега уноси нервозу и оспорава вас. Покажите разумевање и за то. Колегама изгледате узрујано и нервозно.

ЉУБАВ
Што се тиче љубави, постоји неко о коме сте створили нереалну слику. Немојте дозволити да први утисак о некоме преовлада вашим осећањима.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Проучавате добијене сугестије које су битне за професионални договор. Плашите се да колеге нешто крију од вас, али поступате у складу са принципима.

ЉУБАВ
Дистанцирајте се од особе која се поиграва вашим осећањима и која је доказала да јој не треба увек веровати. Такве особе, генерално, Вагама никако не требају.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна напетост.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Битно је да одржите статус који имате у колективу. Борите се марљивим радом и залагањем. Нисте задовољним постигнутим, али ни ваше колеге немају много бољи учинак. Доћи ће и ваших 5 минута, не брините!

ЉУБАВ
Уплашени сте и бринете. Имате осећај да вас партнер запоставља. Знајте да једним раазговором можете све решити, као и много пута до сада.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Неповерљиви сте и највише верујете свом виђењу ситуације на радном месту. Али, уморни сте и недостаје вам енергије да допринесете зацртаним идејама. Времена су таква, сви смо такви…

ЉУБАВ
У недоумици сте везано за особу која вам сигнализира флерт. Кријете нешто од партнера. Будите опрезни, будите паметни.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Будите опрезнији у својим изјавама и бирајте речи. На радном месту се дешава нешто у шта нисте сасвим упућени.

ЉУБАВ
Неумољиви сте према партнеру или особи чије сте симпатије освојили. Не играјте улогу великог заводника. То може да вам се обије о главу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Могли бисте да изађете у сусрет колегама, али не на своју штету. Свако мора дати свој предвиђени допринос. Будите колегијални, али држите се својих принципа.

ЉУБАВ
Особа коју волите вас тренутно подвргава некој врсти теста. Дајте све од себе да прекинете монотонију. Будите занимљиви, као што сте увек и били!

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више течности.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Пропагирате личне професионалне планове. Приступите провереној професионалној методи. Потражите помоћ колега са ауторитетом.

ЉУБАВ
Неко вас потајно посматра са симпатијама. Особа коју волите даје све од себе да вас максимално подржи.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб