ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 23. април 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 23. април 2021.

Тимочки Зодијак

Овог петка Марс мења знак и улази у Рака, знак свог пада, а то је енергија која ће погодити сваког од нас. Ован, Рак, Јарац и Вага су први „на удару“, и то ће их пратити наредна два месеца. Марс у Раку квари односе у породицама и доводи до свађа, па је потребно да, имајући ово на уму, на време стати и не улазити у дубље расправе. Уколико вас заведе провокација и одреагујете импулсивно, завршетак расправе може вас одвести у крајње неочекиваном а и нежељеном правцу!

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Будите опрезни у сарадњи са Раком и Јарцем, јер могу да Вам приреде непријатно изненађење. Питање финансија остаје и даље прилично неизвесно мада је већина преставника Вашег знака у бољој позицији него други знаци.

ЉУБАВ
Тренутни аспекти Вас чине прилично несталним, неспокојним и недовољно ангажованим у вези. Верујете да Вам је један Стрелац наклоњен. Непотребно сте љубоморни на Овна који Вам пружа шансу да се помирите.

ЗДРАВЉЕ
Подстичите код себе оптимизам и добро расположење.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нико Вас не спречава да кренете у остваривање пословних планова. Напротив, многи Вас подстичу. Уколико сте уметник, имаћете прилику да схватите колико сте омиљени међу колегама и у јавности.

ЉУБАВ
Очекујете да Вам се јави неко коме сте отворено показали да сте му веома привржени и увек на располагању. Мало је оних који имају такав третман код Вас, а уколико се ради о Ваги или Рибама, они ће искористити Вашу наклоност.

ЗДРАВЉЕ
Смањите оброке.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Могуће је да започнете нов посао са способним, али недовољно организованим и непоузданим сарадницима. Један Бик који не прихвата Ваше сугестије ће Вас изневерити, зато ослонац потражите у Шкорпији или Јарцу.

ЉУБАВ
За партнера немате довољно времена или стрпљења, а многи парови су раздвојени због пословних обавеза. Уколико сте у срећној вези, вероватно планирате заједничко путовање.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Лоша енергија данас делује на Ваше организационе способности и на срећне околности на послу, што значи да се нећете најбоље снаћи у бројним обавезама. Могућ је нови, добро плаћен посао у у раду са људима.

ЉУБАВ
Желећете да постигнете више него што можете. Слободни представници знака ступиће у везу са уметником или спортистом.

ЗДРАВЉЕ
Пазите се повреде.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Постепено ћете обнављати сарадњу са онима који су Вам тренутно битни за посао. Прави је тренутак да кренете у акцију по свим оним питањима по којима сте дуго већ одлагали доношење одлуке.

ЉУБАВ
Наглашено астролошко поље друштвеног живота доноси нова познанства и контакте који лако могу да прерасту у љубавни однос. Уколико сте и даље заинтересовани за Бика или Водолију, наоружајте се стрпљењем.

ЗДРАВЉЕ
У доброј сте кондицији.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Пожељно је да будете максимално стрпљиви и опрезни, јер Вам позиција Марса у Вашем знаку слаби концентрацију. Због ретроградног Сатурна који се налази у пољу новца нисте сигурни коме можете да верујете.

ЉУБАВ
Веома сте расположени да обновите нека пријатељства, а пожелећете и да се сретнете са особом која није слободна. Могућа је романса са Овном или са странцем на некој забави.

ЗДРАВЉЕ
Више се одмарајте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Појављује се могућност обнављања некадашњег пословног односа и напредовања у служби. Уколико Вам се допада идеја о новом послу са Лавом или Шкорпијом, не оклевајте него их одмах позовите.

ЉУБАВ
Нови пословни контакти могу донети занимљива познанства. Уколико желите да освојите Лава који је већ дуго недоступан, биће Вам потребно мање напора него што претпостављате.

ЗДРАВЉЕ
Могућност повреде.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Верујете да ће Вам помоћи један Јарац или неки Ован када је у питању посао са странцима или нови пројекат који би могао да Вам донесе ванредни приход. Приличан пословни стрес очекује оне Лавове који се баве спортом.

ЉУБАВ
Покушаваћете на дискретан начин партнеру да наметнете своју вољу и да му дате на знање да би требало да прихвати Ваше идеје о увећању заједничких прихода.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам релаксација и опуштање од стресних ситуација.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Обновите пословне односе који би могли да се развију у добром правцу. Желите да се истакнете у послу који би Вам донео популарност или повратак на послове у којима сте се већ доказали као успешни.

ЉУБАВ
Трудите се да добијете шансу о којој маштате када је у питању веза са Шкорпијом или Лавом. Уколико Вам се допада Ован кога виђате на послу, будите веома опрезни када доносите суд о њему.

ЗДРАВЉЕ
Несаница.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Верујете да наступа Ваше време. Многи Вас подржавају, али је неопходно да покажете више истрајности у ономе што сте себи зацртали као задатак.

ЉУБАВ
Желећете да се докажете пред неким ко Вас је у последње време прилично игнорисао или потцењивао. Уколико Вам се допада једна Девица или Јарац, покушајте да успоставите бољу комуникацију.

ЗДРАВЉЕ
Смањите оброке.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Постоји могућност обнављања пословних веза, али немојте много да рачунате на интуицију јер ће Вас одвести у погрешном правцу. Покушаћете да се поставите одлучније према онима који Вам дају добронамерне савете.

ЉУБАВ
Уколико сте слободни, требало би да успоставите добру комуникацију са некадашњим партнером који покушава да с Вама обнови везу.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са отицањем ногу.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Могућ је разговор о новом послу са особама на власти или онима који су Вам обећали помоћ. Уколико сте сигурни у себе, немојте да оклевате. Добићете прилику да се истакнете у послу који би могао да Вам донесе добру репутацију.

ЉУБАВ
Трудите се да освојите особу која се понаша као да није нарочито заинтересована за Вас. Показаћете веће интересовање за једну Водолију или Вагу.

ЗДРАВЉЕ
Реуматски болови.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб