VestiTOC raspisao poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća

TOC raspisao poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća

Timočki omladinski centar — Program „POMAK Transformer”

Timočki omladinski centar raspisuje poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u programu „POMAK transformer”.

Cilj projekta je da odabrani preduzetnici dobiju znanja koja će im pomoći u boljem i uspešnijem poslovanju, ali i da pored toga dobiju priliku da u radu sa ekspertima dobiju paket usluga u ukupnoj vrednosti od 3.500 evra za svako preduzeće, i to besplatno.

Obuka će obuhvatiti niz treninga na teme: prodaja i unapređenje iskustva korisnika/kupaca, digitalni marketing, vizuelni identitet, odgovorno poslovanje – cirkularna ekonomija, računovodstveno i finansijsko unapređenje, predstavljanje programa finansijske podrške, lean i agilna metodologija poslovanja i design thinking. Treninzi će se održavati svakog vikenda počev od 1. februara 2020. do 21. marta 2020. godine.

Teme koje će biti obuhvaćene obukom su veoma važne u procesu digitalne transformacije poslovanja, koja je neophodan parametar da bi se osigurala konkuretnost i finansijski napredak jednog preduzeća.

Preduzetnici i mikro, mala i srednja preduzeća koji budu uspešno završili svih osam treninga u okviru obuke, imaće mogućnost da se kvalifikuju za Program mentorstva u trajanju od 6 meseci, od aprila do oktobra 2020. godine. Ovaj program mentorstva će pružiti veliki broj pogodnosti za odabrane preduzetnike:

• Rad sa mentorom na razvoju proizvoda i usluga;
• Izrada grafičke knjige standarda;
• Profesionalne fotografije proizvoda/usluga;
• Produkciju promotivnog videa;
• Izradu sajta;
• Izradu marketing plana;
• Plan društveno odgovornog poslovanja kroz primenu cirkularne ekonomije.

Kome je namenjen konkurs:

Konkurs je otvoren za sve preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, a prednost u odabiru kandidata će imati početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice ili mikro, mala i srednja preduzeća u kojima žene čine više od 50% zaposlenih.

Način i rokovi za prijavu:

Rok za prijavu na program obuke je do 10. januara 2020. godine.

Prijava se radi popunjavanjem formulara za prijavu.

Selekcija učesnika će se vršiti na osnovu prepoznatih potencijala za unapređenje u oblasti brendinga, marketinga, cirkularne ekonomije, ali i motivacije za učešće u programu.

Rezultati selekcije biće objavljeni 15. januara 2020. godine.

Nakon selekcije, učesnici će biti pozvani na kratak intervju na kome će se utvrditi kapaciteti poslovanja i motivisanost učesnika.

Svi zainteresovani se za dodatne informacije mogu obratiti na telefon 069/44-41-091 svakog radnog dana od 9 do 16 sati, kao i putem mejla konkurs@toc.rs.

Projekat „POMAK transformer” realizuje Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Dizajn inkubatorom „Nova Iskra”, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,352PratilacaLajkuj
4,211PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub