Timočka Timočka
Početna / Vesti / TOC raspisao poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća
Timočki omladinski centar — Program „POMAK Transformer”

TOC raspisao poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća

Timočki omladinski centar raspisuje poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u programu „POMAK transformer”.

Cilj projekta je da odabrani preduzetnici dobiju znanja koja će im pomoći u boljem i uspešnijem poslovanju, ali i da pored toga dobiju priliku da u radu sa ekspertima dobiju paket usluga u ukupnoj vrednosti od 3.500 evra za svako preduzeće, i to besplatno.

Obuka će obuhvatiti niz treninga na teme: prodaja i unapređenje iskustva korisnika/kupaca, digitalni marketing, vizuelni identitet, odgovorno poslovanje – cirkularna ekonomija, računovodstveno i finansijsko unapređenje, predstavljanje programa finansijske podrške, lean i agilna metodologija poslovanja i design thinking. Treninzi će se održavati svakog vikenda počev od 1. februara 2020. do 21. marta 2020. godine.

Teme koje će biti obuhvaćene obukom su veoma važne u procesu digitalne transformacije poslovanja, koja je neophodan parametar da bi se osigurala konkuretnost i finansijski napredak jednog preduzeća.

Preduzetnici i mikro, mala i srednja preduzeća koji budu uspešno završili svih osam treninga u okviru obuke, imaće mogućnost da se kvalifikuju za Program mentorstva u trajanju od 6 meseci, od aprila do oktobra 2020. godine. Ovaj program mentorstva će pružiti veliki broj pogodnosti za odabrane preduzetnike:

• Rad sa mentorom na razvoju proizvoda i usluga;
• Izrada grafičke knjige standarda;
• Profesionalne fotografije proizvoda/usluga;
• Produkciju promotivnog videa;
• Izradu sajta;
• Izradu marketing plana;
• Plan društveno odgovornog poslovanja kroz primenu cirkularne ekonomije.

Kome je namenjen konkurs:

Konkurs je otvoren za sve preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, a prednost u odabiru kandidata će imati početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice ili mikro, mala i srednja preduzeća u kojima žene čine više od 50% zaposlenih.

Način i rokovi za prijavu:

Rok za prijavu na program obuke je do 10. januara 2020. godine.

Prijava se radi popunjavanjem formulara za prijavu.

Selekcija učesnika će se vršiti na osnovu prepoznatih potencijala za unapređenje u oblasti brendinga, marketinga, cirkularne ekonomije, ali i motivacije za učešće u programu.

Rezultati selekcije biće objavljeni 15. januara 2020. godine.

Nakon selekcije, učesnici će biti pozvani na kratak intervju na kome će se utvrditi kapaciteti poslovanja i motivisanost učesnika.

Svi zainteresovani se za dodatne informacije mogu obratiti na telefon 069/44-41-091 svakog radnog dana od 9 do 16 sati, kao i putem mejla konkurs@toc.rs.

Projekat „POMAK transformer” realizuje Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Dizajn inkubatorom „Nova Iskra”, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Možda će Vas zanimati

U Srbiji promenljivo oblačno i u većini mesta suvo

U Srbiji promenljivo oblačno i u većini mesta suvo, samo na jugu ponegde kratkotrajna kiša. …

Danas uglavnom oblačno i svežije, najviša dnevna temperatura do 17 stepeni

U Srbiji pretežno oblačno i hladno, mestimično sa slabom kišom, osim na krajnjem jugu Srbije …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica