Тимочка КрајинаБорУ Бору подељена ауто-седишта за децу, заштитне кациге за мотоциклисте и рамови...

У Бору подељена ауто-седишта за децу, заштитне кациге за мотоциклисте и рамови за тракторе

У Бору подељена ауто-седишта за децу, заштитне кациге за мотоциклисте и рамови за тракторе
Фото: Град Бор

На основу предлога Савета за безбедност саобраћаја града Бора, спроведена је акција кроз коју је уручено 61 ауто-седиште за најмлађе учеснике у саобраћају, 30 заштитних кацига за моторциклисте, док ће наредних дана борским пољопривредним произвођачима бити уручени рамови за тракторе.

Агенција за безбедност саобраћаја дала је позитивну оцену на предлог Савета, те је локална самоуправа акцију први пут реализовала, а све у сарадњи са МУП-ом Србије.

Средства за овај пројекат обезбеђена су од наплаћених казни за саобраћајне прекршаје на територији града Бора.

„Имали смо прилике да нашим суграђанима који имају малу децу, поделимо ауто-седишта, а велико је задовољство видети и велики број бајкера који су добили одређен број кацига. То је оно што Град Бор чини у сарадњи са Министарством унутрашњих послова и средствима од наплаћених казни за саобраћајне прекршаје на територији града Бора, 30 одсто иде у ове сврхе и поделили смо рамове за тракторе”, истакао је Миливоје Јаношевић, заменик градоначелника Бора.

Осим ове акције, током ове године у Бору су реализоване активности као што су уградња успоривача саобраћаја, уређење зона школа, опремање одељења саобраћајне полиције и друге.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб