ВестиУ Тимочкој Крајини топло и сунчано, максимална дневна температура и до 23...

У Тимочкој Крајини топло и сунчано, максимална дневна температура и до 23 степена

Јесен, пријатељи шетају у парку
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији топло и у већем делу претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у планинским пределима и јужном Банату јак, повремено олујни, током ноћи у слабљењу и скретању на северозападни. Увече и током ноћи на северозападу земље наоблачење са кишом. Најнижа температура од 6 до 13, највиша дневна од 20 до 25.

Данас у Зајечару ведро и сунчано, могуће наоблачење у вечерњим часовима. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Минимална температура 8, максимална дневна око 23 степена. Сутра сунчано и топлије. Најнижа температура 14, највиша и до 24 степена.

Јутарња магла смањује видљивост на подручју Неготина, као и на планинским путевима, поред река и котлина, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Саобраћај у Србији данас ће се обављати по сувим коловозима. Пажљивија вожња потребна је на путевима који воде кроз стенске усеке и клисуре, где су могући одрони.

Према подацима полиције, на граничним прелазима нема задржавања за путничка возила. Камиони на прелазу Батровци чекају 360 минута, а на прелази Сремска Рача 300.

На наплатним рампама нема задржавања.

На бројним деоницама у току су радови па је потребан додатни опрез, наводи АМСС.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб