Тимочка КрајинаЗајечарУ Зајечару акција добровољног давања крви 11. јануара, потребно је да даваоци...

У Зајечару акција добровољног давања крви 11. јануара, потребно је да даваоци понесу са собом и неку личну исправу

Црвени крст Зајечар: Добровољно давање крви

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша спровешће још једну акцију добровољног давања крви у среду, 11. јануара 2023.

Акција ће бити одржана у просторијама Црвеног крста, у Крфској улици, преко пута маркета „Идеа” у Зајечару, од 09:00 до 13:00 сати.

„Позивамо све хумане грађане и људе добре воље да се одазову у што већем броју, како би акција била успешна и како бисмо пружили помоћ онима којима је то најпотребније”, апелују из Црвеног крста Зајечар.

Такође, из Црвеног крста напомињу да у циљу повећања безбедности добровољног давања крви, Завод за трансфузију крви у Нишу је увео обавезну идентификацију свих даваоца крви увидом у личне исправе са сликом и уписом јединственог матичног броја у базу података Завода.

У складу са тим, Црвени крст Зајечар обавештава све даваоце крви да је за давање крви неопходно да понесу личну карту или други документ са сликом и уписаним ЈМБГ-ом.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,494ПратилацаЛајкуј
4,234ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб