Тимочка КрајинаЗајечарУ Зајечару од 6. до 8. марта биће одржан „Осмомартовски базар”

У Зајечару од 6. до 8. марта биће одржан „Осмомартовски базар”

Манифестација „Осмомартовски базар” У Зајечару

Традиционално, на Тргу ослобођења у Зајечару биће одржан 3. „Осмомартовски базар”, од 6. до 8. марта 2024.

Овом приликом, своје производе представиће преко 140 излагача.

Посетиоцима базара биће у понуди од прелепих цветних аранжмана до јединствених украсних и корисних предмета који могу обогатити свакодневицу додатком елеганције.

Излагачи из свих делова Србије доносе своје рукотворине, ширећи инспирацију на сваком кораку. Биће излагачи из Крушевца и Краљева, Новог Сада, Руме, Чачка, Ваљева, Беле Паланке, Пирота… а биће изложени мед, ракија, вино, торте и колачи, сиреви и други разни производи. Први пут на овом базару представиће се излагачи са Мачката поред Златибора, где се одржава чувена „Пршутијада”. За посетиоце биће и дистаних кобасица у зајечарском пиву, од излагача из Ковиља код Новог Сада.

„’Осмомартовски базар’ је место где славимо снагу жена, негујемо креативност и подржавамо локалну заједницу. Градски трг постаће оаза боја, мириса и креативности. Позивамо вас да се придружите овом слављу живота и љубави према свакој жени. Нека овај ’Осмомартовски базар’ у Зајечару буде прилика да заједно прославимо снагу, храброст и лепоту жена. Организовањем оваквих базара дајемо могућност и индивидуалним произвођачима и занатлијама да представе своју робу”, истакла је Драгана Гогић Рајковић, директорка Туристичке организације града Зајечара.

Тродневни „Осмомартовски базар” – спој традиције и заједништва, организује Туристичка организација града Зајечара уз подршку локалне самоуправе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб