ponedeljak , 17. februara 2020.
Timočka Timočka
Početna / Vesti / Uređen put Trnavac–Gradskovo
Krčenje puta Trnavac–Gradskovo
Foto: JKP „Timok – održavanje”

Uređen put Trnavac–Gradskovo

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje” danas su završili radove na uređenju puta Trnavac–Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazi pored puta, uklonjeno je na zahtev Mesne zajednice Gradskovo, gde je avgusta meseca prošle godine zamenjena i dotrajala ulična rasveta.

Krčenje puta Trnavac–Gradskovo
Foto: JKP „Timok – održavanje”

Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća ističe da i ove godine seoske mesne zajednice neće biti zapostavljene, ali da se ne može stići svuda u isto vreme.

„Mesna zajednica Gradskovo je pre nekoliko meseci podnela zahtev za uređenje puta, koji i nije bio u baš tako zavidnom stanju. Zahtevu smo se odazvali, danas su završeni radovi, a tim tempom će se nastaviti i u narednom periodu. Moram da napomenem, da mi ne možemo u isto vreme da stignemo svuda, ali se trudimo da u što kraćem roku ispunimo zahteve kako onih koji žive u gradu, tako i meštana sela. Radnici su konstantno na terenu, nekad nam vremenski uslovi ne dozvole da uradimo baš sve onako kako smo planirali, u vremenskom roku koji smo planirali, ali uvek ćemo se odazvati zahtevima građana i meštana”, rekao je Lalić.

Krčenje puta Trnavac–Gradskovo
Foto: JKP „Timok – održavanje”

Narednih dana će biti završeni i radovi na uređenju puta od Čokonjara ka Gradskovu, a prema planu i programu JKP „Timok – održavanje” i u narednom periodu, u skladu sa vremenskim uslovima, radiće se na uređenju i drugih seoskih putnih pravaca, ali i zameni dotrajale ulične rasvete, kako u gradu, tako i u selima.

Možda će Vas zanimati

Maketa kuće. papiri za porez, novac, kalkulator, naočare za vid

Rok za uplatu prve rate poreza na imovinu ističe danas

Rok za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za prvi kvartal ove godine ističe danas, 14. …

Slavina za vodu

Kvar na vodovodnoj mreži iznad sela Gornja Bela Reka

Zbog kvara na vodovodnoj mreži iznad Gornje Bele Reke od jutros su bez vode tri …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica