Timočka Timočka
Početna / Vesti / Uređen put Trnavac–Gradskovo
Krčenje puta Trnavac–Gradskovo
Foto: JKP „Timok – održavanje”

Uređen put Trnavac–Gradskovo

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje” danas su završili radove na uređenju puta Trnavac–Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazi pored puta, uklonjeno je na zahtev Mesne zajednice Gradskovo, gde je avgusta meseca prošle godine zamenjena i dotrajala ulična rasveta.

Krčenje puta Trnavac–Gradskovo
Foto: JKP „Timok – održavanje”

Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća ističe da i ove godine seoske mesne zajednice neće biti zapostavljene, ali da se ne može stići svuda u isto vreme.

„Mesna zajednica Gradskovo je pre nekoliko meseci podnela zahtev za uređenje puta, koji i nije bio u baš tako zavidnom stanju. Zahtevu smo se odazvali, danas su završeni radovi, a tim tempom će se nastaviti i u narednom periodu. Moram da napomenem, da mi ne možemo u isto vreme da stignemo svuda, ali se trudimo da u što kraćem roku ispunimo zahteve kako onih koji žive u gradu, tako i meštana sela. Radnici su konstantno na terenu, nekad nam vremenski uslovi ne dozvole da uradimo baš sve onako kako smo planirali, u vremenskom roku koji smo planirali, ali uvek ćemo se odazvati zahtevima građana i meštana”, rekao je Lalić.

Krčenje puta Trnavac–Gradskovo
Foto: JKP „Timok – održavanje”

Narednih dana će biti završeni i radovi na uređenju puta od Čokonjara ka Gradskovu, a prema planu i programu JKP „Timok – održavanje” i u narednom periodu, u skladu sa vremenskim uslovima, radiće se na uređenju i drugih seoskih putnih pravaca, ali i zameni dotrajale ulične rasvete, kako u gradu, tako i u selima.

Možda će Vas zanimati

Dom zdravlja u Zaječaru

Obaveštenje o formiranju respiratorne jedinice u Domu zdravlja Zaječar

Na osnovu novog algoritma za postupanje u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji došlo je do izmena u …

Zaječar — Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina

Proširen spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina u Zaječaru

Privredna komora Srbije objavila je dopunjeni spisak sa više od 950 maloprodajnih objekata širom Srbije, …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica