Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Уређен пут Трнавац–Градсково
Крчење пута Трнавац–Градсково
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање”

Уређен пут Трнавац–Градсково

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање” данас су завршили радове на уређењу пута Трнавац–Градсково. Шибље и растиње које се налази поред пута, уклоњено је на захтев Месне заједнице Градсково, где је августа месеца прошле године замењена и дотрајала улична расвета.

Крчење пута Трнавац–Градсково
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање”

Вице Лалић, в.д. директора тог предузећа истиче да и ове године сеоске месне заједнице неће бити запостављене, али да се не може стићи свуда у исто време.

„Месна заједница Градсково је пре неколико месеци поднела захтев за уређење пута, који и није био у баш тако завидном стању. Захтеву смо се одазвали, данас су завршени радови, а тим темпом ће се наставити и у наредном периоду. Морам да напоменем, да ми не можемо у исто време да стигнемо свуда, али се трудимо да у што краћем року испунимо захтеве како оних који живе у граду, тако и мештана села. Радници су константно на терену, некад нам временски услови не дозволе да урадимо баш све онако како смо планирали, у временском року који смо планирали, али увек ћемо се одазвати захтевима грађана и мештана”, рекао је Лалић.

Крчење пута Трнавац–Градсково
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање”

Наредних дана ће бити завршени и радови на уређењу пута од Чокоњара ка Градскову, а према плану и програму ЈКП „Тимок – одржавање” и у наредном периоду, у складу са временским условима, радиће се на уређењу и других сеоских путних праваца, али и замени дотрајале уличне расвете, како у граду, тако и у селима.

Можда ће Вас занимати

Мапа дезинфекционог запрашивања града Зајечара атомизерима у циљу спречавања ширења COVID-19

Данас у Зајечару креће запрашивање помоћу атомизера на тракторима

Данас, 2. априла почиње запрашивање и дезинфекција града Зајечара у циљу спречавања ширења вируса COVID-19, …

Основно јавно тужилаштво Зајечар

ОЈТ Зајечар: Посебно саопштење за јавност

Како не би било погрешних интерпретација обавештења која грађани свакодневно примају преко средстава јавног информисања, …

Коментари

avatar
  Претплати се  
Обавести о

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница