Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Уређен пут Трнавац–Градсково
Крчење пута Трнавац–Градсково
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање”

Уређен пут Трнавац–Градсково

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање” данас су завршили радове на уређењу пута Трнавац–Градсково. Шибље и растиње које се налази поред пута, уклоњено је на захтев Месне заједнице Градсково, где је августа месеца прошле године замењена и дотрајала улична расвета.

Крчење пута Трнавац–Градсково
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање”

Вице Лалић, в.д. директора тог предузећа истиче да и ове године сеоске месне заједнице неће бити запостављене, али да се не може стићи свуда у исто време.

„Месна заједница Градсково је пре неколико месеци поднела захтев за уређење пута, који и није био у баш тако завидном стању. Захтеву смо се одазвали, данас су завршени радови, а тим темпом ће се наставити и у наредном периоду. Морам да напоменем, да ми не можемо у исто време да стигнемо свуда, али се трудимо да у што краћем року испунимо захтеве како оних који живе у граду, тако и мештана села. Радници су константно на терену, некад нам временски услови не дозволе да урадимо баш све онако како смо планирали, у временском року који смо планирали, али увек ћемо се одазвати захтевима грађана и мештана”, рекао је Лалић.

Крчење пута Трнавац–Градсково
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање”

Наредних дана ће бити завршени и радови на уређењу пута од Чокоњара ка Градскову, а према плану и програму ЈКП „Тимок – одржавање” и у наредном периоду, у складу са временским условима, радиће се на уређењу и других сеоских путних праваца, али и замени дотрајале уличне расвете, како у граду, тако и у селима.

Можда ће Вас занимати

Вашар, тезга са играчкама

Отказан традиционални Светоилијски вашар у Књажевцу

ЈКП „Стандард” Књажевац огласило се саопштењем у коме се наводи да ће традиционални Светоилијски вашар …

Струја, електрични каблови

Мештани једног дела Халова и сутра без струје

Због радова на мрежи у петак, 31. јула без напајања електричном енергијом биће мештани једног …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница