ВестиViber коначно поправио слање слика

Viber коначно поправио слање слика

Viber
Фото: Viber / Промо

Viber након последњег ажурирања свима нуди избор квалитета слика приликом слања.

Viber је крајем септембра добио масивно унапређење, а једна од нових опција била је и квалитет фотографија, које се размењују путем ове апликације.

Коначно више нисмо ограничени на величину слике до 250 KB, па сад имамо опцију употребе до квалитета од 650 KB. Ово је, иако далеко од идеалног, значајно унапређење и омогућиће бољи квалитет размењених фотографија од корисника ка другим корисницима. Опција је омогућена у апликацији Viber v.11.6.3, доступној од 5. октобра.

Као што смо рекли, након ажурирања би ову опцију требало да имају сви и то у: Још > Подешавања > Медији и складиште > Квалитет фотографије > Изаберите квалитет фотографије, које шаљете > Одлично (~650 KB). Уз ову опцију на располагању вам је и формат Компримован (~180 KB), који је најштедљивији што се величине слике тиче и досадашњи Добар (~250 KB).

Да би оба корисника имала одличан квалитет слике потребно је да оба корисника одаберу опцију Одлично у подешавањима квалитета слика, наравно.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб