Тимочка КрајинаЗајечарВише јавно тужилаштво у Нишу спровешће истрагу о смрти Далибора Драгијевића

Више јавно тужилаштво у Нишу спровешће истрагу о смрти Далибора Драгијевића

Виши суд у Зајечару

Више јавно тужилаштво у Нишу спровешће истрагу о смрти Далибора Драгијевића, који је 7. априла 2024. преминуо у Полицијској управи Бор.

На предлог Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, Апелационо јавно тужилаштво у Нишу овластило је Више јавно тужилаштво у Нишу да утврди околности под којим је преминуо Далибор Драгијевић из села Злот код Бора.

Такође, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару јуче су у Специјалну затворску болницу у Београду стигли Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић, како би се подвргли вештачењу. У притвору се налази и отац осумњиченог Дејана, који се терети да је сину помагао око премештања тела. Радослав Драгијевић бранио се ћутањем и у међувремену отказао пуномоћје адвокату. Дејанов рођени брат Далибор, који био ухапшен за исто дело, умро је у притвору у полицији у Бору. Обдукција је стигла у ВЈТ у Зајечару.

Данка Илић нестала је пре месец дана, у Бањском Пољу код Бора. Десетог дана потраге, председник Србије Александар Вучић саопштио је да је Данка Илић убијена. Он је тада рекао да је полиција ухапсила двојицу осумњичених.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб