Тимочка КрајинаВЈТ Зајечар саопштило да се осумњиченима ставља на терет тешко убиство мале...

ВЈТ Зајечар саопштило да се осумњиченима ставља на терет тешко убиство мале Данке

Виши суд у Зајечару

Више јавно тужилаштво у Зајечару саопштило је да је осумњиченима С.Ј. (50) и Д.Д. (50), обојица из Бора, одређено задржавање, као и да се прикупљају докази за вођење кривичног поступка.

У саопштењу ВЈТ Зајечар наводи се да је дана 4.4.2024. године, у 7 часова, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, ПУ у Бору одредила је задржавање Ј. С. (1974) из села Лука и Д. Д. (1974) из села Злот, због постојања основа сумње да су дана 26.3.2024. године лишили живота дете Данку Илић (2022), те да су тиме, као саизвршиоци, починили кривично дело тешко убиство из чл. 114. ст. 1. тач. 9. КЗ у вези чл.33 КЗ.

Више јавно тужилаштво у Зајечару предузима мере на прибављању и обезбеђењу доказа потребних за вођење кривичног поступка против осумњичених за наведено кривично дело, а о даљем току поступка јавност ће бити благовремено обавештена, додаје се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб