ВестиВолонтерима из Удружења „Друштва Рома” Зајечар уручене захвалнице

Волонтерима из Удружења „Друштва Рома” Зајечар уручене захвалнице

Удружење „Друштва Рома” Зајечар: Уручивање захвалница волонтерима током ванредног стања

У знак захвалности за допринос током ванредног стања, волонтерима из Удружења „Друштва Рома” Зајечар данас су уручена признања.

Удружење „Друштва Рома Зајечар”: Уручивање захвалница волонтерима током ванредног стања

„Волонтери из Удружења ’Друштва Рома’ Зајечар показали су своју хуманост током ванредног стања и поделили су пакете помоћи не само ромским породицама, већ свим социјално угроженим породицама у Зајечару”, рекао је Миљан Рашић, председник Удружења „Друштва Рома” Зајечар.

Према његовим речима, подељено је укупно 2.500 пакета помоћи и имали су преко 500 излазака на терен. У ванредном стању било је активно 15 волонтера, док је око тридесетак волонтера било у приправности.

Удружење „Друштва Рома Зајечар”: Уручивање захвалница волонтерима током ванредног стања

Удружење „Друштва Рома” Зајечар пакете помоћи обезбедило је у сарадњи са Градском управом Зајечар, Асоцијацијом за сексуално и репродуктивно здравље Србије, „Опре Рома” тимом, у оквиру програма „Romacted“, као и у сарадњи са Црвеним крстом.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб