Тимочка КрајинаЗајечарЗа осмех на лицу малишана: Ротари клуб поклонио пакетиће деци без родитељског...

За осмех на лицу малишана: Ротари клуб поклонио пакетиће деци без родитељског старања

За осмех на лицу малишана: Ротари клуб поклонио пакетиће деци без родитељског старања

Ротари клуб Зајечар је и ове године пред најрадоснији хришћански празник Божић, слатким пакетићима обрадовао децу без родитељског старатељства.

Данас је у просторијама Центра за социјални рад у Зајечару организована подела пакетића за децу без родитељског старања, а која су смештена у хранитељским породицама.

Традиционално Ротари клуб Зајечар дарује новчаним честикама студенте из Зајечара који се налазе на хранитељству, а децу до 7 година старости која се налазе у хранитељским породицама пригодним пакетићима.

„Даривање пакетића за малишане је посебан доживљај и тренутак. Хвала им јер су препознали значај и потребу да и ове године деци која су без родитељског старања донирају пакетиће. Ми имамо дугогодишњу сарадњу и јако сам срећан због тога. Позвао бих све људе добре воље да следе пример Ротари клуба и да се прикључе овој акцији, која је постала традиционална”, рекао је директор Центра за социјални рад у Зајечару Ненад Динуловић и овом приликом се захвалио Ротари клубу.

„Хранитељство је најхуманији вид помоћи младим људима, и хвала вам што то радите”, поручују зајечарски Ротаријанци.

Подсетимо, старијим штићеницима Центра за социјални рад у Зајечару, студентима, Ротари клуб је непосредно пре новогодишњих празника доделио новчану помоћ.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб