ВестиЗајечарски базен од сутра поново почиње са радом

Зајечарски базен од сутра поново почиње са радом

Градски базен у Зајечару

На основу одлуке Штаба за ванредне ситуације, који је на данашњој одржаној седници донео нове, ублажене мере и дозволио рад градског базена, руководство Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање”, донело је одлуку да зајечарски базен настави са радом од сутра, 27. августа, а да број посетилаца на базену, у складу са одлуком Штаба, ограничи на 200.

Раније прописане мере, које су обухваћене Правилником базена, остају на снази, па ће тако, сваки посетилац, пре уласка у базен, проћи дезинфекциону баријеру и мораће да се стриктно придржава социјалне дистанце од метар и по. Ова мера се једино не односи на родитеље или стараоце са малолетном децом.

Такође, Јавно комунално предузеће „Тимок – одржавање”, као друштвено-одговорно предузеће, предузеће све хигијенске мере које се односе на дезинфекцију базена, посебно лежаљки, док ће проверу исправности воде, Завод за јавно здравље „Тимок” вршити једном у недељу дана.

Радно време базена је сваког дана од 11:00 до 19:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб