Декларација о колачићима

Овај wеб сајт користи колачиће. Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја. Такође делимо информације о томе како користите сајт са партнерима за друштвене медије, оглашавање и аналитику који могу да их комбинују са другим информацијама које сте им дали или које су прикупили на основу коришћења услуга. Ако наставите да користите наше wеб странице, сагласни сте са коришћењем наших колачића.

Колачићи су мале текстуалне датотеке које могу користити wеб сајтови да учине корисничко искуство ефикаснијим.

Закон наводи да можемо чувати колачиће на вашем уређају ако су строго неопходни за рад овог сајта. За све остале типове колачића нам је потребна ваша сагласност.

Овај сајт користи различите типове колачића. Неке колачиће који се појављују на нашим странама постављају услуге трећих страна.

У било ком тренутку можете да промените или опозовете своју сагласност из Декларације о колачићима на нашим wеб страницама.

Сазнајте више о нама, ко смо, како можете да контактирате са нама, односно како обрађујемо личне податке у оквиру наше Политике приватности.

Ваша сагласност се односи на следеће домене – www.timocka.rs.