Маркетинг

Информативни портал „Тимочка” нуди могућност оглашавања под изузетно повољним условима. Стојимо вам на располагању што се тиче графичког дизајна, снимања видео материјала као и аудио и видео продукције.

Информативни портал свој садржај промовише путем друштвених мрежа (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube…) што га чини доступним великом броју читалаца, како у Зајечару, тако и широм Србије и региона.

Тим медијске куће „Тимочка” се труди да квалитетом услуга оправда поверење клијената и прошири сарадњу. Знамо да задовољан клијент и поверење које градимо доводе до квалитетније сарадње, а то је оно на чему инсистирамо и чему наша компанија тежи од самог оснивања.

Садржај на нашем сајту стално се повећава, а упоредо радимо и на квалитету информација док информишемо грађане Тимочке Крајине.

Од почетка рада привукли смо велики број читалаца и за кратко време постали најпраћенији портал у Зајечару, а затим и у источној Србији.

Трудимо се да се различитим вестима из разних области издвојимо од многобројних електронских медија у источној Србији. Читаоцима пружамо све, од сервисних информација до истраживачких тема. Свакодневно најављујемо и пратимо догађаје у Тимочкој Крајини.

С обзиром на то да смо за кратко време постигли велику читаност нашег портала и да она расте из дана у дан, нудимо Вам да се за Ваше услуге, производе или за Вашу компанију чује у целој Тимочкој Крајини, али и широм Србије и иностранства, јер велики број посетилаца портала www.timocka.rs су наши људи из дијаспоре.

Уколико сте заинтересовани да чујете нешто више о нашој понуди стојимо вам на располагању.

 +381 69 38 23 045
 +381 64 38 23 045
 marketing@timocka.rs