Marketing

Informativni portal „Timočka” nudi mogućnost oglašavanja pod izuzetno povoljnim uslovima. Stojimo vam na raspolaganju što se tiče grafičkog dizajna, snimanja video materijala kao i audio i video produkcije.

Informativni portal svoj sadržaj promoviše putem društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube…) što ga čini dostupnim velikom broju čitalaca, kako u Zaječaru, tako i širom Srbije i regiona.

Tim medijske kuće „Timočka” se trudi da kvalitetom usluga opravda poverenje klijenata i proširi saradnju. Znamo da zadovoljan klijent i poverenje koje gradimo dovode do kvalitetnije saradnje, a to je ono na čemu insistiramo i čemu naša kompanija teži od samog osnivanja.

Sadržaj na našem sajtu stalno se povećava, a uporedo radimo i na kvalitetu informacija dok informišemo građane Timočke Krajine.

Od početka rada privukli smo veliki broj čitalaca i za kratko vreme postali najpraćeniji portal u Zaječaru, a zatim i u istočnoj Srbiji.

Trudimo se da se različitim vestima iz raznih oblasti izdvojimo od mnogobrojnih elektronskih medija u istočnoj Srbiji. Čitaocima pružamo sve, od servisnih informacija do istraživačkih tema. Svakodnevno najavljujemo i pratimo događaje u Timočkoj Krajini.

S obzirom na to da smo za kratko vreme postigli veliku čitanost našeg portala i da ona raste iz dana u dan, nudimo Vam da se za Vaše usluge, proizvode ili za Vašu kompaniju čuje u celoj Timočkoj Krajini, ali i širom Srbije i inostranstva, jer veliki broj posetilaca portala www.timocka.rs su naši ljudi iz dijaspore.

Ukoliko ste zainteresovani da čujete nešto više o našoj ponudi stojimo vam na raspolaganju.

 +381 69 38 23 045
 +381 64 38 23 045
 marketing@timocka.rs