Тимочка Тимочка
Почетна / О нама

О нама

Impressum

Timočka

Информативни портал „Тимочка” послује под окриљем фирме „Тимочка”, Тимочка ДОО, Зајечар, Устаничка 5.

Директор компаније „Тимочка” је Александар Цанић.

Оснивачи информативног портала „Тимочка” су Александар Цанић и Јелена Цанић.

Главни и одговорни уредник информативног портала „Тимочка” је Александар Цанић.

Редакцију информативног портала „Тимочка” чине: Александар Цанић и Јелена Цанић.

Информативни портал „Тимочка” уписан је у Регистар медија под регистарским бројем ИН000760.

Седиште информативног портала налази се на адреси: Устаничка 5, 19000 Зајечар.

Kонтакт e-mail портала је: redakcija@timocka.rs

Информативни портал „Тимочка” створен је са намером да информације о битним дешавањима у Зајечару и непосредној околини буду доступне свима — у краткој и јасној форми.

Поред информативног, портал има и забавни карактер, а овај садржај изложен је у неколико тематских категорија, намењених свим узрастима.

Информативни портал „Тимочка” отворен је за сарадњу са свима — за представљање идеја, рада и активности свих појединаца, организација и удружења из Зајечара и околине, без икаквог ограничења.

Креативни сте, имате идеју – не знате шта ћете са њом?! Контактирајте нас и можда ћемо баш МИ успети да Вам помогнемо у реализацији Ваше идеје.

Информативни портал „Тимочка” посвећен је новинарско-истраживачком раду, који ће бити публикован путем чланака.

Kоментари читалаца лични су став читалаца и не представљају став редакције. Редакција задржава право да коментаре увредљиве садржине не објави.

Заинтересовани читаоци и аутори могу своја запажања и осврт изнети у нашој блог секцији или секцији колумна. Заинтересовани аутори могу нам се обратити ради отварања блога путем нашег контакт маила.

Ставови изнети у блог секцији и колумнама представљају лични став аутора и не представљају лични став редакције. Одговорност за изнете ставове сносе аутори.

Приступ порталу www.timocka.rs је бесплатан. Сматрамо да су посетиоци упознати са одредбама посебних закона којима се регулишу ауторска права те разни облици нелегалног понашања на Интернету. За сваку употребу ауторских чланака, фотографија или видео снимака потребно је одобрење гл. и одговорног уредника.

 

* Сва права задржана — „Тимочка”, Тимочка ДОО, Зајечар, Устаничка 5. Преузимање садржаја са информативног портала, било у целости или делимично без претходне сагласности компаније „Тимочка” представља повреду ауторских правак и подложно је тужби.

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница