Промо„Екстерна” ДОО отвара пословницу у Нишу

„Екстерна” ДОО отвара пословницу у Нишу

„Екстерна” ДОО — Отварање нове пословнице у Нишу

Агенција за књиговодство из Зајечара, „Екстерна” ДОО Зајечар, која успешно послује већ 13 година, покреће нову пословницу у Нишу.

Пословница у Нишу креће са радом од 25. септембра 2019. године, на адреси Булевар Немањића 85/а, на другом спрату, локал 86, у „Зони 2”.

Нова пословница у свом огранку у Нишу пружаће све услуге из основног спектра делатности овог предузећа, најавила је Александра Младеновић, власница фирме „Екстерна”.

Александра Младеновић — власница фирме „Екстерна” ДОО

„Наставићемо са пружањем књиговодствених и рачуноводствених услуга, а биће још интензивнија сарадња са Институтом за јавне финансије и ревизију Ниш, са којим сарађујемо још од 2015. године и са којим ћемо остварити још већу сарадњу у ревизорским пословима. Пружаћемо и консултантске услуге за привреду и становништво, услуге из сфере финансија и пореско саветовање. Пореско саветовање намењено је сваком ко жели да се упозна са новим променама у пословању, као и остваривање неких права из света пореза и осигурања, било за физичка лица или привредна друштва и предузетнике. То је нова услуга ’Лични саветник’ коју ћемо уврстити у пословање и нове пословнице”, истакла је Младеновић.

Александра Младеновић — власница фирме „Екстерна” ДОО

Пословница „Екстерне” ДОО у Нишу радиће до Нове године сваког уторка и четвртка, од 8 до 13:30 сати. Од почетка следеће године се очекује да ће бити отворена сваког радног дана, док викендом неће радити.

Александра Младеновић — власница фирме „Екстерна” ДОО

„Екстерна” ДОО — Отварање нове пословнице у Нишу

Такође, у Зајечару се и даље наставља обука за све оне који желе да постану експерти у рачуноводственим пословима.

Александра Младеновић — власница фирме „Екстерна” ДОО

„Што се тиче програма едукације и даље настављамо сарадњу са фирмом ’Едука плус’ из Ниша, а до краја године испунићемо пун капацитет полазника. После новогодишњих празника промовисаћемо и нове уписе у Зајечару”, додала је Младеновић.

„Екстерна” ДОО — Отварање нове пословнице у Нишу

Више информација о ценама обуке и фирми „Екстерна” ДОО можете сазнати путем бројева телефона 019/420-505 или 060/42-19-005 или на сајту eksterna.rs.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб