ПромоПет идеја како до савршеног поклона за сваку прилику

Пет идеја како до савршеног поклона за сваку прилику

Пет идеја како до савршеног поклона за сваку прилику
Фото: Уступљене фотографије

Проналажење савршеног поклона може бити прави изазов. У зависности од прилике, околности и особе којој је поклон намењен, поред стандардних опција, некада је препоручљиво поклон зачинити додиром персонализације, који ће учнити да буде савршен баш за оно за шта је замишљен. Шоље са штампом увек су добар избор и леп знак пажње, а постоје и други креативни начини на које можете додати лични печат својим поклонима.

У овом тексту представићемо вам пет идеја и савета за савршен поклон који ће сигурно одушевити ваше најдраже.

Одвојите мало вашег времена и уз трунку труда и пуно љубави и маште, одаберите савршен поклон који ће вашим најмилијима заувек остати у срцу.

Шоље са штампом

Шоље са штампом су вечити класик када су поклони у питању. Личим одабиром принта који ће се наћи на шољи, она посатаје много више од обичног прибора за пиће. Што се тиче самих идеја шта би на шољи могло да буде одштампано, можете размислити о заједничим сликама, цитатима или смешним порукама које Вас и особу којој је поклон намењен подсећају на посебне тренутке које сте у прошлости поделили. Тако ће сваки гутљај постати посебан доживљај!

Пет идеја како до савршеног поклона за сваку прилику
Фото: Уступљене фотографије

Поред личног доживљаја и додира персонализације, шоље са штампом су сјајно решење уколико желите да пошаљете и неку маркетиншку поруку и одлична су реклама, како за мали приватни, тако и за велике бизнисе и компаније. Шоља на којој је одштампан лого неке фирме пружа кориснику свакодневни додир са том компанијом, скреће пажњу и чини је препознатљивом на сваком кораку.

Осим маркетиншке стране, шоље са штампом представљају и добар избор за рођенданске прославе, приватне забаве, посебне датуме у вашем животу и животима ближњих, али су и леп поклон као мали знак пажње без посебног разлога који се везује за датум у календару!

Мајице са штампом

Мајице са штампом још један су од начина да изразите своју креативност. Идеја шта се може наћи на мајици може бити слична као и код шоља, а можете размислити и о оригиналним дизајнима које сте сами осмислили. Додајте цитате, реченице из култних домаћих серија, смешне фотографије или нешто што ће разгалити и вас, али и примаоца поклона.

Пет идеја како до савршеног поклона за сваку прилику
Фото: Уступљене фотографије

Оваква мајица неће бити само један од комада одеће у вашем гардероберу, већ ће носити причу која је само ваша!

У врелим летњим данима који због високих температура могу постати и монотони, добром идејом и са мало труда можете разбити досаду и заборавити на високу температуру, чим угледате ову мајицу са додиром креативности, коју сте сами дизајнирали!

Дуксеви са штампом

Када прође лето и дођу хладни зимски дани, мајице излазе из моде, али ту су дуксеви, који су савршени за ово доба године! Попут мајица и шола, додавање персонализације чини их још посебнијим. У време празничних дана, можете се одлучити за новогодишње и божићне мотиве, а уколико то не желите, поново сте у прилици да „пустите машти на вољу“ и сами креирате оно што ће на дуксу бити одштампани. Дуксеви са штампом неће грејати само тело, већ и срце примаоца овог поклона.

Персонализована пузла

Ако тражите поклон који ће поред личног додира пружити примаоцу и забаву, али га натерати и да се потруди да дође до коначне слике вашег дара, персонализована пузла је савршен избор. Одаберите слику која има посебан значај, било да је то породични портрет, заједничко путовање или тренуци радости. Сваки комадић слагалице представља део ваше приче, а заједно чине савршену слику.

Изгуглај – пронађите уникатност на мрежи

Иако смо већ разматрали неколико сјајних идеја, не заборавите на моћ интернета. „Изгуглајте“ како бисте пронашли персонализоване поклоне који се могу савршено уклопити у интересовања или хобије ваших најдражих. Можете открити нешто потпуно неочекивано и јединствено што ће ваш поклон учинити незаборавним.

Укомбинујте ове савете и прилагодите их према личности и преференцијама особе којој поклањате. На крају, најважније је да поклон буде искрен, пун љубави и пажње. Персонализација чини сваки поклон посебним, чинећи га незаборавним искуством за примаоца.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб