Вести2. „Реални сусрети са послодавцима” у Простору за ПОМАК

2. „Реални сусрети са послодавцима” у Простору за ПОМАК

Тимочки омладински центар — „Реални сусрети са послодавцима”

Након првих успешно организованих „Реалних сусрета са послодавцима” Тимочки омладински центар и Простор за ПОМАК организују 2. „Реалне сусрете са послодавцима”.

Сви заинтересовани могу да се пријаве и да дођу да виде како први разговор за посао не мора бити јако стресан и искористе прилику да питају HR стручњаке познатих фирми које послују у Зајечару.

Овог пута свој први разговор за посао имаћете прилику да обавите са HR стручњацима из Heineken-а, ManpowerGroup-е i VIP mobile-а.

Тимочки омладински центар организује „Реалне сусрете са послодавцима“ на којима ћете имати прилику да се упознате са HR (Human Resources) стручњацима из познатих компанија, и да баш од њих, који су задужени за запошљавање нових радника, добијете савете како да побољшате ваш CV и мотивационо писмо, али и како да што боље покажете своје квалитете на интервјуу за посао.

Уколико имате свој CV и мотивационо писмо, можете га послати на konkurs@toc.rs до 1. новембра (наслов мејла: Реални сурети), а он ће даље бити прослеђен HR стручњацима који ће их прегледати и дати вам сугестије како да их унапредите. Уколико немате CV, можете да га направите за ову прилику, а мотивацино писмо напишите за ваш посао из снова.

Сусрет са HR-овима је заказан за 9. новембар, у 11 сати, када ће се у пријатној атмосфери организовати разговори за посао.

„Дођите да ‘разбијемо баук’ звани разговор за посао и научите од оних који су веома искусни у овом пољу”, поручују из Тимочког омладинског центра.

Реални сусрети са послодавцима се организују у оквиру пројекта „Оснажи се, покрени се!” који спроводи Тимочки омладински центар, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб