Вести21. регионална манифестација „Ноћ књиге” биће обележена и у Зајечару

21. регионална манифестација „Ноћ књиге” биће обележена и у Зајечару

21. регионална манифестација „Ноћ књиге”

Двадесет прва регионална манифестација „Ноћ књиге” одржаће се у петак, 13. децембра, од 17 сати до поноћи у „Лагуниним” клубовима читалаца и књижарама „Делфи”.

И ова „Ноћ књиге” доноси новитете домаће и светске књижевности. Направите на време свој списак за 13. децембар, јер је ова манифестација и више него добра прилика да кућној библиотеци додате нове наслове или да припремите новогодишње поклоне за драге људе.

Традиционална манифестација „Ноћ књиге” биће организована и у књижари „Калиграф” у Зајечару, у петак, а сви посетиоци моћи ће да купе по најповољнијим ценама најновије светске хитове, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања.

а у петак, а ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.

Попусти на „Лагунина” издања за куповину једне књиге биће 25 одсто, за две књиге 30, за три књиге 35, док за четири и више књига попуст ће бити 40 одсто. Попуст на књиге издавача који су се прикључили „Ноћи књиге” као и на страна издања биће 20 одсто, док ће гифт асортиман бити снижен такође 20.

Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

Ноћ књиге је регионална манифестација под покровитељством Еуробанк Србија. Одржаће се по двадесет први пут у 29 градова у Србији и региону, на 59 локација.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб