Вести22. регионална манифестација „Ноћ књиге”: Од јутра до мрака – три дана

22. регионална манифестација „Ноћ књиге”: Од јутра до мрака – три дана

22. регионална манифестација „Ноћ књиге”

22. регионална манифестација „Ноћ књиге” биће одржана, уз мало одлагање и у складу са околностима, од 26. до 28. јуна, у књижарама „Делфи” и преко сајта „Лагуне”. Једна од омиљених манифестација љубитеља писане речи у граду на Тимоку, биће и ове године одржана у зајечарској књижари „Калиграф”.

Ова традиционална манифестација биће отворена у петак ујутру, 26. јуна, да би се изблегле веће гужве у књижарама, а велики попусти биће актуелни током сва три дана.

Покренута 2009. године, „Ноћ књиге” је постала најпосећенија манифестација која промовише књигу и читање после Београдског сајма књига. Више од 50.000 љубитеља добре књиге било је у књижарама сваки пут током неколико сати колико је трајала „Ноћ књиге”, а сада организатори (издавачка кућа „Лагуна” и књижарски ланац „Делфи”) очекују да тај број буде и већи, с обзиром да ће манифестација трајати дуже.

22. Ноћ књиге ће се одржати на чак 60 локација у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону.

Традиционална манифестација „Ноћ књиге” биће организована и у књижари „Калиграф” у Зајечару, у петак, а сви посетиоци моћи ће да купе по најповољнијим ценама најновије светске хитове, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања.

Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за две књиге 30%, за три књиге 35%, а за четири и више књига 40%, док ће књиге других издавача, страна издања и гифт асортиман биће снижени 20%. Попусти ће важити и на сајтовима www.delfi.rs и www.laguna.rs.

Покровитељ манифестације је је Еуробанк Србија.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб