Вести30 година касније, „Aladdin” и „The Lion King” се враћају! (ВИДЕО)

30 година касније, „Aladdin” и „The Lion King” се враћају! (ВИДЕО)

Disney Classic Games — Aladdin & The Lion King

Омиљене игре са „Sega Mega“ конзоле поново ће бити с нама у новом руху и са једним великим побољшањем!

Ако сте, тамо негде 90-их жарили и палили на тада неприкосновеној конзоли „Sega Mega“ (Drive II), било правој, било оној са бувљака, сасвим сте сигурно играли два класика платформског жанра: „The Lion King” и „Aladdin”.

„Aladdin” је, сасвим сигурно можемо рећи, једно од највећих имена платформера тог времена, игра невероватно заразне музике и одличног дизајна нивоа, који су нам буквално кидали живце један по један, а опет смо хрлили назад да све прођемо и да не отпаднемо са проклетог ћилима! Ништа мањи класик, с друге стране није ни „The Lion King” игра, која је, ипак била нешто другачија.

Е па, сјајна је вест то што је дошло време да опет кидамо живце и уживамо у овим играма, готово 30 година касније, јер је Дизни најавио да ће правити HD ремастере ових игара!!!

Видео, који је тим поводом објављен, обећава Full HD графику, нове карактеристике и унапређења, све верзије игара, као и нови „Watch mode“, у коме можемо просто да гледамо како компјутер сам прелази игру, и да у било ком тренутку ускочимо и наставимо ми да играмо уместо њега тачно ту где је он стао, што је погодно за прелажење неких делова који су вам напорни или превише тешки — како ћемо само да пустимо да прелети онај део с лавом у игрици „Aladdin”…

И док неким ветеранима и hardcore играчима ово делује као смешна новотарија, сасвим сигурно ће помоћи онима, који желе да уживају у игри, али сматрају да су неки делови просто претешки, као што и јесте био случај са платформским насловима 90-их година.

Ту је и цела библиотека омиљене нам музике, као и бројна нова подешавања и друге ситнице.

Овај легендарни дуо у HD издању стиже ове јесени за све актуелне платформе — за PC ће то бити Steam, PlayStation 4, Xbox One и Switch.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,742ПратилацаЛајкуј
4,355ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб