Тимочка КрајинаКњажевац42. седница Општинског већа одржана у Књажевцу

42. седница Општинског већа одржана у Књажевцу

42. седница Општинског већа општине Књажевац

Јуче је одржана 42. седница Општинског већа општине Књажевац којом је председавао председник општине Милан Ђокић.

Већници су разматрали и усвојили Извештаје о раду и пословању Привредног друштва „Слободна зона Тимок” ДОО Књажевац, ЈКП „Стандард”, ЈКП „Топлана”, ЈП „Предузеће за развој, урбанизам и изградњу општине Књажевца”, Предлоге одлука о измени оснивачког акта Дома културе „Књажевац”, Народне библиотеке „Његош” и Завичајног музеја у Књажевцу.

Општинско веће се позитивно изјаснило по питању Предлога Решења о сагласности на измену и допуну Плана и програма рада ТО „Књажевац”, Предлога одлуке о давању на коришћење непокретности месној заједници Вртовац, Предлога одлуке о усвајању процене ризика од катастрофе за 2023. годину и Предлога одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације на територији општине Књажевац.

Усвојено је и Разматрање захтева месне заједнице Кожељ, као и Предлог Решења о одређивању мртвозорника општине Књажевац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб