Тимочка КрајинаЗајечар5. „Дани Гамзиградске Бање” 11. септембра

5. „Дани Гамзиградске Бање” 11. септембра

5. „Дани Гамзиградске Бање”

У Гамзиградској Бањи, код Зајечара, биће одржана манифестација 5. „Дани Гамзиградске Бање”, у недељу, 11. септембра 2022.

Овом приликом биће одржан културно-уметнички програм, као и спортска такмичења.

Од 09:00 до 10:00 сати пријава екипа за турнир у малом фудбалу, а од 10:00 сати почиње турнир у малом фудбалу. У 12:00 сати почеће такмичење у припремању рибље чорбе, док је за 13:00 сати предвиђено отварање изложбе слика са Сабора ликовних уметника 2021. који је одржан у Зајечару.

У богатом културно уметничком-програму наступиће Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац” и КУД-ови из Гамзиграда, Рготине, Злота и Дубочана. Дефиле учесника почиње у 16:30 сати, затим следи културно уметнички-програм, а биће одржан и избор за лепотицу Гамзиградске Бање. Од 19:00 сати биће одржан концерт бенда „ПИК”.

Организатор је Установа Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” Зајечар, у сарадњи са Месном заједницом Гамзиградска Бања, Туристичком организацијом града Зајечара, Спортским савезом града Зајечара, а покровитељ је Град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб