Тимочка КрајинаЗајечар6. Фестивал малих позоришних форми од 15. до 21. новембра у Зајечару

6. Фестивал малих позоришних форми од 15. до 21. новембра у Зајечару

У зајечарском позоришту биће одржан шести по реду Фестивал малих позоришних форми, од 15. до 21. новембра 2023.

Биће изведено седам врхунских монодрама и дуодрама из Србије, Северне Македоније и Црне Горе, које су награђене на неком од позоришних фестивала.

Фестивал ће 15. новембра у 19:00 сати отворити представа ЈУК Херцег феста и Херцегновског позоришта из Црне Горе, „Успомене Саре Бернар” у извођењу Тање Бошковић и Дејана Ђоновића.

Наредне вечери биће изведена дуо драма из Северне Македоније „За нас почиње живот“, у којој играју Биљана Драгичевић Пројковски и Нино Леви.

У наставку Фестивала на репертоару су представе из Србије: монодрама „Нана“, у којој игра Милена Божић; „Бескомпромисни станд уп” Семира Гицића; дуо драма Првог приградског позоришта-Пулс театра из Лазаревца „Е не дам, бре!” у извођењу Александра Карића и Маје Софронијевић; монодрама Културног центра Чукарица из Београда „Улица црвених вењера” у извођењу Марије Масал и монодрама “Милунка” у извођењу Весне Станковић.

Цена комплета карата за седам представа је 2000 динара, а цена појединачне карте је 500 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб