Тимочка КрајинаЗајечар6. Међународни инклузивни фестивал дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све”...

6. Међународни инклузивни фестивал дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све” од 6. до 10 септембра у Зајечару

6. Међународни инклузивни фестивал дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све”

У дворишту „Дечијег центра” у Зајечару биће отворен 6. Међународни инклузивни фестивал дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све”, у уторак, 6. септембра 2022.

Првог дана биће приређена изложба „Лице промене”, а наступиће и бубњари „Дечијег центра” Зајечар у оквиру Школице бубњева „Трајко”. Такође, биће одржана и балетска представа „Рефлексија” плесног студија „Еурека” из Скопља (Северна Македонија), а у програму ће наступити и Милица Ђокић и Младен Милојковић.

У оквиру фестивала, у петак , 9. септембра, биће одржана трибина „Инклузија је женског рода” у сали РАРИС-а, са почетком у 12:00 сати.

Тема фестивала је квалитет живота мајки деце са инвалидитетом и подршка коју (не) добијају на различитим нивоима.

6. Међународни инклузивни фестивал дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све”

„Арт зона за све” трајаће до 10. септембра, а очекују се учесници из Северне Македоније, Бугарске, Хрватске, Румуније и са Косова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб