Тимочка КрајинаНеготин8. и 9. седница Скупштине општине одржане у Неготину

8. и 9. седница Скупштине општине одржане у Неготину

8. и 9. седница Скупштине општине Неготин
Фото: Општина Неготин

Данас су, у великој сали Скупштине општине Неготин, одржане 8. и 9. седница, којима је председавао мр Милан Уруковић, председник неготинског парламента. Седницама су присуствовали и Владимир Величковић, председник општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника, чланови Општинског већа и Татјана Булатовић и Мирослав Кнежевић, помоћници председника.

Пре данашњих заседања присутни су минутом ћутања одали почаст недавно преминулој Драгани Војиновић, пореклом из Прахова,добитници ордена Легије части Републике Француске и заменику председника општине Морто у Француској.

На 8. седници СО Неготин потврђен је мандат Драгану Шујерановићу, одборнику са изборне листе Крста Станковић Њењуловић, с обзиром да је на претходној седници одборници Александри Предић, престао мандат због подношења оставке на место одборника. На седници је усвојена Одлука о измени одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Изборне комисије општине Неготин, као и Решење о измени решења о именовању чланова Школског одбора ОШ „Павле Илић Вељко” Душановац.

На 9. седници СО Неготин одборници су усвојили Одлуку о доношењу друге измене и допуне Плана детаљне регулације Хемијске индустрије у Прахову.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб