Тимочка КрајинаЗајечар8. Зајечарски симпозијум интервентне кардиологије – ЗАСИНК 2022. од 1. до 3....

8. Зајечарски симпозијум интервентне кардиологије – ЗАСИНК 2022. од 1. до 3. децембра у хотелу „Стара планина“

8. Зајечарски симпозијум интервентне кардиологије – ЗАСИНК 2022. под називом „Срчана инсуфицијенција у фокусу – новине у кардиологији 2022“, биће одржан у хотелу „Стара планина“, од 1. до 3. децембра 2022.

На овом симпозијуму учествоваће 300 учесника.

Специјални гост биће предавач професор Nathan Wong из Ирвина (Калифорнија), који ће одржати онлине предавање о АЦЦ препорукама у лечењу хипехолестеролаемије.

На позив доктора Foulandvand Farhata ове године биће организована и интернационална сесија са професором Bernardom Cortesom из Милана, професором Добрином Василевим из Софије и доктором Октктајем Максудовим из Бургаса.

Такође, у плану су и две процедуре периферне ангиопластике артерија ногу, са преносом из ангио сале у Зајечару.

Биће организоване традиционалне сесије из Института за рехабилитацију Радон, на челу са професором Дељанином Илићем, сесије са приказима случајева из ангио сала и дискусија са кардиохирурзима, на челу са професором Владом Здравковићем, као и сесија са приказима случајева коју и ове године води професор Синиша Стојковић.

Заинтересовани ће ЗАСИНК моћи да парте и преко Зоом апликације са сајта www.zasink.com.

Организатори конгреса на Старој планини су: Удружење ”ЗАСИНК”, Одељење инвазивне кардиологије Зајечар, Здравствени центар Зајечар , Удружење Кардиолога Србије, Радна група за катетеризације и перкутане коронарне интервенције УКС -а, 34. огранак Америцког колеџа кардиолога за Србију и Републику Српску, Подружница источна Србија – УКС, Српско лекарско друштво – Подружница Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,798ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб