Вести9. Међународни симпозијум о управљању природним ресурсима 31. маја у Зајечару

9. Међународни симпозијум о управљању природним ресурсима 31. маја у Зајечару

9. Међународни симпозијум о управљању природним ресурсима

Девети Међународни симпозијум о управљању природним ресурсима биће одржан 31. маја 2019. године на Факултету за менаџмент у Зајечару са циљем да се дефинишу главни проблеми и предложе оптимална решења у области економије и менаџмента природних ресурса.

Симпозијум ће обухватити научне области: природни ресурси, економија, менаџмент и људски ресурси, одрживи развој, заштита животне средине, енергетика, организационо понашање и друштвено одговорно пословање и др.

Овај симпозијум представља мултидисциплинарну платформу за истраживаче из различитих области науке и струке за размену знања, идеја и искустава које ће допринети сагледавању реалне ситуације у области економије и менаџмента природних ресурса и налажењу одговарајућих научних решења у овој области.

Симпозијум организује Факултет за менаџмент Зајечар у сарадњи са партнерским институцијама Faculty of economics Lum Jean Monnet University Bari — Italy, Economic Institute of Stanislaw Staszic University of Applied Sciences in Pila — Poland, Faculty of business studies Mediterranean University Podgorica — Montenegro, Слободном зоном Пирот и Регионалном агенцијом за развој Источне Србије – РАРИС.

Симпозијум почиње од 11 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб