Timočka KrajinaZaječarAkcija „Ne loži, sa prirodom se složi” u Zaječaru 21. juna

Akcija „Ne loži, sa prirodom se složi” u Zaječaru 21. juna

Akcija „Ne loži, sa prirodom se složi”

Akcija pod nazivom „Ne loži, sa prirodom se složi”, u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Zaječar” i Odseka za preventivnu zaštitu u Odeljenju za vanredne situacije u Zaječaru, biće održana u utorak, 21. juna 2022.

U velikoj sali Zaječarskog-upravnog okruga, od 12:00 sati, biće organizovana predavanja na temu „Upravljanje rizikom u zaštiti od šumskih požara” i „Komunikacija i koordinacija prilikom gašenja šumskih požara”, o čemu će govoriti dr Goran Đorđević.

Od 19:00 sati, u Radul-begovom konaku u Zaječaru, biće priređena izložba likovnih i literarnih radova učenika zaječarskih osnovnih škola na temu šumskih požara.

Cilj ove akcije je podizanje svesti građana i sprečavanje pojave požara na otvorenom prostoru, u skladu sa akcijom koju Sektor za vanredne situacije trenutno sprovodi na nivou Republike Srbije.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,201PratilacaLajkuj
4,191PratilacaZaprati
1,250PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub