Timočka KrajinaBorAkcija uklanjanja divljih deponija na teritoriji grada Bora

Akcija uklanjanja divljih deponija na teritoriji grada Bora

Akcija uklanjanja divljih deponija na teritoriji grada Bora
Foto: Grad Bor

Javno komunalno preduzeće „3. Oktobar” otpočelo je akciju uklanjanja divljih deponija na čitavoj teritoriji grada. Akciju raščišćavanja divljih deponija, radnici ovog komunalnog preduzeća započeli su na Borskom jezeru.

Kao što je poznato, u prethodnom periodu mapiran je veliki broj deponija na teritoriji grada, koje će se, kroz aktivnosti komunalnog preduzeće „3. Oktobar” u budućem periodu ukloniti. Očuvanje životne sredine jedan je od važnih zadataka lokalne samouprave na kom se sistematski radi, a mere poput ovih pokazuju dobre rezultate na terenu.

Važno je da svaki deo grada bude uredan, stoga nadležni apeluju na sugrađane da vode računa o odlaganju otpada, da ne stvaraju divlje deponije i da smeće odlažu u kontejnere, a Grad će nastaviti da aktivno rešava pitanje divljih deponija i da radi na sprečavanju njihovog daljeg nastajanja.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,102PratilacaLajkuj
4,147PratilacaZaprati
1,241PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx