Вести„БЕНДОВЕР” и „САНИТАРИУМ” победници 53. Гитаријаде у Зајечару (ВИДЕО)

„БЕНДОВЕР” и „САНИТАРИУМ” победници 53. Гитаријаде у Зајечару (ВИДЕО)

53. Гитаријада у Зајечару — Победници

„БЕНДОВЕР” састав из Београда, победници су 53. Гитаријаде у Зајечару по оцени стручног жирија којим је председавао Зоран Алексић.

По оцени публике, најбољи бенд је бенд „САНИТАРИУМ”, такође из Београда.

„Бендовер”, 53. Гитаријада

„Бендовер” је ауторски и клупски бенд из Београда. Негују чист и чврст rock’n’roll. Садашњи и бивши чланови бенда су музичари до лаката упрљани у стварање и рад група као што су: „Groovebox”, „Севдах метал бенд”, „(не)нормални бенд”, „Ђокара и гњурци”, „Enjoy sarma”, „Vox Populi”, „Witch1”, „Azra-el” итд.

53. Гитаријада у Зајечару — Група „Бендовер”

Бенд је основан у студију, негде у пролеће 2005. године. Оснивачи Вуле, Трша, Ђура и Ђоле Бендовер су видели као прилику за дружење уз пиво и музику, бег од посла и свакодневнице.

„Санитариум”, 53. Гитаријада

„Санитариум” је алтернативни метал бенд из Београда. Чини га петочлана екипа са територије града. Санитариум је основан крајем марта 2016. године.

53. Гитаријада у Зајечару — Група „Санитариум”

Основали су га садашњи гитариста Марко Наранчић и вокал Ненад Живковић са бубњарем Бојаном Николићем и басистом Славишом Ивковићем.

Бојан и Славиша напуштају бенд средином 2017. године и тада се прикључују Урош Пајић на ритам гитари, Виктор Kираљ на бас гитари и Милош Бајић за бубњевима.

Тренутна постава бенда: Марко Наранчић (гитара и вокал), Ненад Живковић (вокал), Урош Пајић (гитара, пратећи вокал), Виктор Kираљ (бас), Милош Бајић (бубњеви).

Победници су разних гитаријада и фестивала широм Србије. Учесници бројних манифестација, мото скупова, гитаријада, мањих и већих фестивала.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб