Тимочка КрајинаКладовоБиблиотека из Кладова организује 10. наградни фото-конкурс "Књига, ти и лето"

Библиотека из Кладова организује 10. наградни фото-конкурс „Књига, ти и лето“

Наградни фото конкурс на тему „Књига, ти и лето“ Библиотека “Центар за културу” Кладово организује већ десет година, са идејом да се на креативан и забаван начин афирмише читање у летњем периоду уз дружење љубитеља књига, библиотека, фотографије али и знања.

Кладовска библиотека ће наградити три најбоље фотографије које промовишу књигу и читање.

Право учешћа имају фотографи аматери, љубитељи читања без обзира на узраст.

Потребно је да се на фотографији приказује особа/-е која чита/ју у амбијенту који их инспирише у летњем периоду.

Може се учествовати са највише три фотографије (црно беле или у боји, без компјутерске обраде).

Радове слати у јпег формату са називом/описом и подацима о аутору (име и презиме, година рођења, место пребивалишта, наслов уз фотографију), резолуција на мења од 1МБ, на електронску адресу kulturakld@gmail.com, до 31. августа 2022.

Проглашење награђених:

Изложба пристиглих фотографија и додела награда биће одржана током септембра 2022. о чему ће учесници конкурса јавност бити обавештени путем сајта www.kulturakladovo.rs, друштвених мрежа и локалних медија.

Главна награда је дигитални фото-апарат, али и поред тога учеснике очекује богат фонд награда за сваку специфичност дигиталног уметничког рада.

Пристигли радови биће објављени по редоследу пристизања, у групи Библиотека „Центар за културу“ Кладово на друштвеној мрежи Фејсбук, као и на инстаграм страници www.instagram.com/biblioteka_kladovo.

Напомена: Организатор наградног фото конкурса “Књига, ти лето”, Библиотека “Центар за културу” Кладово, задржава право коришћења пристиглих фотографија на конкурс, за најаву програмских активности установе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб