Тимочка КрајинаБољевацБољевац: Осумњичени за незаконит лов на дивљач

Бољевац: Осумњичени за незаконит лов на дивљач

Полиција — хапшење
Фото: Pixabay, илустрација

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бољевцу, по налогу вишег јавног тужиоца у Зајечару, одредили су меру задржавања до 48 сати Љ. Л. (1976) из Бољевца, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и незаконит лов.

Сумња се да је он, са још двојицом мушкараца, старости 36 и 33 година, на подручју Малог Извора, општина Бољевац, незаконито одстрелио дивљу свињу и срндаћа. Полиција је код осумњиченог пронашла ловачку пушку, ловачки карабин и припадајућу муницију у илегалном поседу које је, како се сумња, користио у незаконитом лову.

Љ. Л. је, уз кривичну пријаву, приведен тужиоцу у Зајечару.

Такође, по налогу надлежног тужиоца, полиција ће против двојице мушкараца поднети кривичне пријаве у редовном поступку, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело незаконит лов.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб