Тимочка КрајинаБорБор домаћин Спортских игара младих

Бор домаћин Спортских игара младих

Град Бор ће овог месеца бити домаћин Регионалног такмичења „Спортске игре младих” за источни регион које, уз подршку Владе РС, Министарства омладине и спорта и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, организује Савез за школски спорт Србије.

Такмичења ће бити организована у шест спортова, а иста ће бити одржана 15. и 16. јуна у сали Спортског центра „Бобана Момчиловић Величковић” у Бору, као и у сали Машинско- електротехничке школе.

Пријаве екипа и заинтересованих учесника трају до 8. јуна путем сајта Савеза за школски спорт Србије, као и попуњавањем ових образаца који је потребно послати на мејл адресу Савеза за школски спорт града Бора – skolskisportbor@gmail.com.

Пропозиције такмичења, као и додатне информације о самом такмичењу могу се наћи на сајту Савеза за школски спорт Србије.

У Бору ће бити одржана такмичења у мушкој одбојци, рукомету, тенису, шаху и стоном тенису, док ће такмичење у одбојци на песку бити организовано у Великом Градишту.

Учесници у свим спортовима су деца узраста 2006. и млађи , док у такмичењима у стоном тенису могу учествовати и деца узраста 2009. и млађи, као и 2010. и млађи од тог узраста у такмичењу у шаху.

Победници регионалних такмичења пласираће се на државно првенство, а најуспешније екипе са државног на завршну манифестацију у Сплиту.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб